Boedelruimer inhuren voor huis leegmaken Herenthout

Huis leegmaken Herenthout? Wanneer u een woning moet laten leegmaken dan schakelt u idealiter een professionele boedelruimer in. Boboke is al jaar en dag erg actief in Herenthout. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van huizen, appartementen, bedrijfsgebouwen, kantoren, magazijnen en alle andere soort panden. In de gemeente Herenthout staan we vooral bekend om onze totaal service en vele tevreden klanten. Wij voorzien eigen middelen die inbegrepen zijn in onze dienst voor het leegmaken van huizen:

 

Zeer goede service, met vriendelijke mensen, die vlot en hard kunnen werken! Aanrader als je een inboedel dient op te ruimen.
5/5

Leegmaken woning Herenthout met gratis stofzuig service

Wij maken onze klanten graag blij. Dit doen we door goede & vlotte communicatie, goede afspraken en nakomen van onze afspraken. Wij garanderen bijvoorbeeld een volledig leeg huis als resultaat, waarbij geen enkele ruimte of hoekje vergeten werd. Daarbovenop voorzien we ook altijd gratis de volledige woning van een grondige stofzuigbeurt!

Woning leegmaken met spoed

Wij staan bij particulieren en bedrijven in Herenthout bekend om onze vlotte & efficiënte dienst. Wij antwoorden (zo goed als) altijd dezelfde dag nog op uw offerte aanvraag! Indien mogelijk plannen we alles dezelfde week nog in. Boboke werkt met eigen middelen zoals eigen verhuiswagen, verhuislift, afvalcontainer(s) en parkeerborden. Op die manier zijn we een pak minder afhankelijk van 3de partijen en kunnen we meestal een pak sneller schakelen dan de concurrentie. Vermeld dit in uw offerte aanvraag aub.

huis-leegmaken-herenthout
Leegmaken huis te Herenthout

Zolder, kelder of garage leegmaken

Het leegmaken van een huis omvat uiteraard een totaal opruiming van zolder tot kelder. Dit zijn meestal geen kleine opdrachten. Als u echter een opruiming nodig hebt van bijvoorbeeld enkel een kelder, garage, zolder, schuur, of andere ruimte, neem dan gerust ook contact op met ons want ook hiervoor kan u op ons rekenen. Wij maken steeds een offerte op met een prijs op maat van uw opruiming! Vermeld dit in uw offerte aanvraag aub.

Rommelige of verwilderde tuin opruimen

Wil u ook of van die vreselijk rommelige of overwoekerde tuin? Dan ook kan u er voor kiezen om dit uit te besteden aan een professionele opruimer zoals Boboke. Wij maken uw tuin weer proper en netjes, snoeien waar nodig en voeren al het afval zelf af. Zeker als de woning moet worden klaargemaakt voor verkoop of verhuur kan een propere tuin een groot pluspunt zijn. Vermeld dit in uw offerte aanvraag aub.

Huis of flat strippen Herenthout

Boboke heeft meer dan 10 jaar ervaring in strippen! “Huizen strippen” welteverstaan. Wij breken alles af! Van keukens en badkamers tot muren en vloeren. Wij strippen de volledige woning tegen een sneltempo en voeren al het bouw en sloop afval af via onze afvalcontainers. Vermeld dit in uw offerte aanvraag aub.

Prijs huis leegmaken Herenthout

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Omdat wij vlakbij Herenthout gevestigd zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over vervelende voorrijkosten. Volgende zaken spelen een grotere rol in de prijs bepaling:

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de offerteberekening. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! De prijs van een inboedel opruiming is bij ons steeds op maat. Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Vandaag schuur opgeruimd en alles is meegenomen door Boboke. Snel en super verlopen. Bedankt voor de service!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline!

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

opruimingsdienst zolder
VOOR
zolder opruimen
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke