Inboedel opruimer voor huis leegmaken Kapellen

Huis leegmaken Kapellen? Zoekt u uw huis te Kapellen leeg te laten maken omdat u de woning bijvoorbeeld wil klaarmaken voor verkoop/verhuur? Dan kan u er voor kiezen om dit volledig te laten doen door een professionele opruimdienst. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en staan in en rond de gemeente Kapellen bekend bij particulieren en bedrijven als een van de meest betrouwbare en efficiënte boedelruimers. Wij regelen alles van A tot Z en zorgen steeds voor een leeg én bezemschoon resultaat!

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. heel het huis, garage, tuinhuis werd vlot opgeruimd en bezemschoon gemaakt. Ook vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader. 1000 x bedankt Boboke voor het harde werk
5/5

Prijs huis leegmaken Kapellen

Gezien wij vlakbij Kapellen gevestigd zijn hoeft u zich in elk geval geen zorgen te maken over onnodig dure voorrijkosten! Volgende zaken hebben echter wel een grote invloed op de kostprijs van een inboedel opruiming

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande zaken en stuur eventueel ook foto’s door via de mail/WhatsApp correspondentie. Indien het kan komen wij ook graag op locatie voor de prijsbepaling. Op deze manier kunnen we het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte op te maken! Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Leegmaken huis Kapellen met een bezemschoon resultaat

Van zolder tot kelder en inkomhal tot tuinhuis, geen enkele ruimte of hoekje wordt door ons overgeslagen. Wij werken op een systematische en gestructureerde manier, zodat de inboedel opruiming zo vlot en efficiënt mogelijk verloopt. Telkens opnieuw gaan wij voor 1 resultaat: het volledige huis leeg én bezemschoon!

leegmaken-huis-kapellen
Leegmaken huis Kapellen

Huis leegmaken na overlijden of verhuis

Na een verhuis of overlijden wordt er meestal een woning met inboedel nagelaten. Het huis leegmaken is dan vaak een taak dat er teveel aan is, wat uiteraard zeer begrijpelijk is. Boboke wil u graag hierbij helpen en staat paraat om de inboedel op te ruimen. Wij staan gekend in Kapellen om onze vlotte service en we halen in 99% van de gevallen de gewenste deadline. Dus ook als u het huis met spoed wil leegmaken, omdat het bijvoorbeeld snel klaar moet zijn voor verkoop of verhuur, kan u bij ons terecht. 

Tuin opruimen

Ook uw tuin slagen slagen wij niet over. Indien u een overwoekerde tuin hebt of een tuin vol met rommel staan wij ook klaar voor u! Zeker indien u het huis wil klaarmaken voor verkoop is een propere tuin een must vinden wij. Wij hebben de nodige ervaring en passie om uw tuin er weer proper en netjes uit te laten zien! 

In onze zoektocht naar een firma om de woning van mijn moeder leeg maken, hebben we Boboke leren kennen. Boboke heeft de klus inmiddels al geklaard. Alles is perfect en volgens afspraak verlopen. Niet twijfelen, deze mensen weten van aanpakken en kennen hun stiel. Bedankt Boboke!
5/5

Huis strippen Kapellen

Een huis leegmaken doet men meestal met het oog op de woning te kunnen verkopen of verhuren. In andere situaties kan het ook vereist zijn omdat men de woning wil renoveren. Een tussenstap die hier meestal bij komt kijken is het volledig of gedeeltelijk strippen van het huis. Boboke heeft hier meer dan 10 jaar expertise in en wil u hier graag bij helpen indien u dat wenst. Wij kunnen hier bij helpen of het volledig van A tot Z uit uw handen nemen.

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

kelder opruimen
VOOR
opgeruimde kelder
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke