Kelder laten opruimen

De kelder opruimen… Een kelder is als snel die ruimte waar je spullen die je niet frequent gebruikt in opbergt. De spullen stapelen zich op, tot op het punt dat het té erg wordt en je met een knalvolle kelder zit waar je niet veel meer aan hebt. Een overvolle kelder opruimen is voor de meeste mensen geen droomjob, maar voor opruimfirma Boboke is dat het zéker wel! Garages, zolders, etc… én kelders opruimen is wat wij al jaar-en-dag doen. Wij hebben de nodige ervaring en know-how om elke ruimte snel en efficiënt op te ruimen! 

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort inboedels leegmaakt.

Leveren snel en goed werk. Tof en vriendelijk team. Zeker aan te raden!!
5/5
kelder opruimen
Overvolle kelder opruimen?

Kelder opruimen én schoonmaken

Simpelweg een kelder opruimen is één ding, maar Boboke stopt daar niet en zal élke ruimte volledig bezemschoon opleveren. Geen stof of spinnenwebben meer in uw kelder… Uw kelder zal eindelijk weer als nieuw zijn en kan opnieuw dienen! 

Een lege en propere kelder is ook ideaal indien u de woning zou gaan verkopen of verhuren. Na een inboedel opruiming kan men foto’s nemen van een lege en propere woning!

Afval uit kelder wordt volledig door ons afgevoerd

Afhankelijk van de hoeveelheid afval dat moet worden afgevoerd voorzien we wel of niet één of meerdere afval containers. Indien het voordeliger is om het afval zelf met onze verhuiswagen af te voeren naar het containerpark doen we dit zo, wat de opdracht ook goedkoper maakt voor de klant.

Onze service is inclusief

kelder opruimen
VOOR
opgeruimde kelder
NA

Prijs kelder opruimen

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over de omvang van de kelder opruiming en ook zoveel mogelijk info over de inhoud (afval?, hoeveelheid?, kasten vol of leeg?). De prijs van een inboedel opruiming is daar namelijk vooral afhankelijk van. U kan best in de correspondentie ook foto’s doorsturen (via mail of whatsapp). Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen. Wij komen eventueel ook graag langs voor een gratis vrijblijvende bezichtiging zodat we een offerte op maat van uw opruiming kunnen maken.

Zeer professionele en aangename mensen die zeer goed communiceren met de klant. Zelfs werken in moeilijke omstandigheden is voor hen geen probleem. De correctheid en snelheid waarmee ze werken is ongelooflijk. Een aanrader voor iedereen
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle schatten die u wenst bij te houden uit de kelder hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen kelders

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke