Inboedel opruimer voor huis leegmaken Ranst

Huis leegmaken Ranst? Indien u uw huis te Ranst wil leegmaken omdat het bijvoorbeeld moet worden klaargemaakt voor verkoop of verhuur, dan bent u bij Boboke aan het juiste adres! Al meer dan 10 jaar doen wij niets anders dan huizen leegmaken en opruimen. In en rond de gemeente Ranst staan wij bekend als een van de meest betrouwbare en efficiënte partners voor het leegmaken van woningen, bedrijven, kantoren, magazijnen, garages, zolders, kelders, enz… Wij regelen heel de inboedel opruiming van A tot Z en gaan altijd 100% voor een leeg & bezemschoon eind resultaat.

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Goede service en naleving van afspraken. Is een aanrader voor wie niet zelf wil/kan opruimen.
5/5

Prijs huis leegmaken Ranst

Gezien wij vlakbij Ranst gevestigd zijn hoeft u zich in elk geval geen zorgen te maken over onnodig dure voorrijkosten! Volgende zaken hebben echter wel een grote invloed op de kostprijs van een inboedel opruiming

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via  mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de kostenraming. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Leegmaken huis Ranst met een bezemschoon resultaat

Bij Boboke kan u er gerust van zijn dat het huis volledig zal worden leeggemaakt. Elke ruimte wordt systematisch leeg geruimd, van zolder tot kelder. Ten slotte voorzien wij ook een gratis stofzuig service van heel de woning, met een bezemschoon resultaat. Uw woning zal zo volledig klaar zijn voor nieuwe bewoners!

leegmaken-huis-ranst
Leegmaken huis Ranst

Huis leegmaken na overlijden of verhuis

Een overlijden is nooit fijn. De periode erna is voor de nabestaanden vaak chaotisch en emotioneel moeilijk. Zij dienen niet alleen het verlies te dragen, maar krijgen er ook nog eens een hoop administratieve taken bij. Het huis leegmaken na overlijden is daar een voorbeeld van. Dit is vaak een emotioneel proces. Terwijl u nog midden in het rouwproces zit, moet u op een korte tijd snel beslissingen nemen. Helaas is het een noodzakelijk kwaad, want de woning moet in veel gevallen opnieuw verkocht of verhuurd worden. Boboke helpt u graag met het leegmaken van het huis en regelt alles van begin tot eind.

Tuin opruimen

Buiten het huis leegmaken kunnen wij ook uw verwilderde tuin terug netjes krijgen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met alle soorten opruimingen, inclusief overwoekerde tuinen. Een nette tuin is een groot pluspunt voor potentiële nieuwe kopers of huurders van de woning. Laat je tuin dus zeker op orde brengen!

Vandaag de garage van mijn moeder laten leegmaken door deze 2 mannen. Een krak in hun vak. Zeker niet te duur, afgesproken tijd aanwezig, vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader! Meer als 5 sterren waard...
5/5

Huis strippen Ranst

Huis leegmaken met als doel uiteindelijk te renoveren? Dan moet de woning hoogst waarschijnlijk volledig of gedeeltelijk ook gestript worden. Boboke heeft meer dan 10 jaar ervaring in afbraak werken en kan u ook hier in zonder problemen in bijstaan! Wij kunnen hierbij helpen, of de volledig woning zelf strippen van begin tot eind. We nemen de nodige expertise en gereedschappen mee! 

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

kelder opruimen
VOOR
opgeruimde kelder
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke