Opruimen van alle soorten inboedels in Vlaanderen

Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

Google Badge Inboedel

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Opruimen magazijn

Vol magazijn, hangar of ander soort hal en genoodzaakt om op te ruimen of zelfs volledig leeg te maken? Dan wordt het tijd om een opruiming te organiseren! Krijgt u bij het openen van uw industriële ruimte een moedeloos gevoel en een gedachte “hoe moet ik hier in vredesnaam aan beginnen?” Geen paniek! U kan ook steeds zorgeloos dienst doen op uw inboedelruimer Boboke. Tegen zeer schappelijke prijzen kunnen wij de ontruiming van uw industriële ruimte of hangar volledig uitvoeren zonder dat u maar 1 vinger hoeft uit te steken. Spullen die niet mogen worden afgevoerd door ons hoeft u enkel maar te markeren.

magazijn opruiming

Na de verkoop of een faillisement moet een industriëel pand vaak met een bepaalde spoed geruimd worden. Indien dit ook bij u het geval is kan u van ons rekenen op een snelle service. Wij zorgen voor afvalcontainers van alle volumes, zodat het fabriekspand, magazijn of hangar snel kan worden leeggemaakt!

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen we in regio’s in en rond Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Geel, Mol, Gent, Hasselt, Genk, Leuven, Tienen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Roosendaal, Sint-Niklaas, Beveren, Sint-Truiden, en alles wat daar tussen of rond ligt. 

Meer dan alleen huizen

Bekijk onze resultaten

Inboedel opruiming voor

VOOR

Inboedel opruiming na

NA

Inboedel opruiming voor3 e1498160109152

VOOR

Inboedel opruiming na3

NA

inboedel opruiming

VOOR

inboedel opruiming 2

NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

10560268 1589666551263195 8198227039214849623 o 1

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Open chat
1
💬 Kunnen we helpen?
Hoi, kunnen we je helpen? 👍🏻