Boedelruimer inhuren voor huis leegmaken Retie

Huis leegmaken Retie? In en rond de gemeente Retie staat Boedelruimer Boboke bekend om een totaal service met een gewenst eind resultaat. Wij regelen namelijk de opruiming van uw inboedel van A tot Z en leveren elke ruimte van de woning volledig leeg en bezemschoon af. Al meer dan 10 jaar zijn wij een krak in huizen leegmaken!

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Zeer professionele en aangename mensen die zeer goed communiceren met de klant. Zelfs werken in moeilijke omstandigheden is voor hen geen probleem. De correctheid en snelheid waarmee ze werken is ongelooflijk. Een aanrader voor iedereen
5/5

Huis in Retie klaarmaken voor verkoop

Indien u uw woning in Retie wil klaarmaken voor verkoop of verhuur zal de woning ook leeg en proper moeten zijn uiteraard. Dit is exact waar u onze dienst voor kan inschakelen. Wij werken op een vlotte, efficiënte en veilige manier. Bij ons kan u rekenen op een snel resultaat, zodat de woning tegen de gewenste deadline klaar is voor de verkoop of verhuur.

Huis leegmaken Retie van zolder tot kelder

Geen enkele ruimte in het huis zal door ons worden overgeslagen. Van zolder tot kelder krijgen wij uw inboedel klein, of beter gezegd leeg! Ook voor aparte ruimtes kan u onze opruimdienst inschakelen. Bijvoorbeeld voor het enkel opruimen van de garage, zolder, kelder of andere koterijen.  

Tuin laten opruimen

Ook uw tuin nemen we er met plezier er bij! Het simpelweg opruimen van een overwoekerde tuin is uiteraard geen probleem voor ons. Wij ruimen de tuin volledig op en geven hem een kleine opfris beurt. Laat in uw offerte aanvraag zeker weten indien dit ook van toepassing is.

Prijs huis leegmaken Retie

Gezien wij vlakbij Retie gevestigd zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over onnodig dure voorrijkosten! Wij werken met een prijs op maat van uw inboedel. De zaken die hierin een prominente rol spelen zijn de grootte van de woning, de inhoud van de inboedel en de omvang van de inboedel. Meer info: Hoeveel kost een inboedel opruiming.

Op basis van deze data kunnen wij bepalen welke middelen er zullen moeten worden ingezet (ladderlift, afvalcontainers, parkeerborden, licenties aan te vragen bij gemeente Retie, etc…). Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande zaken en deel eventueel ook foto’s in de mail/WhatsApp correspondentie. Indien het past komen wij ook graag op locatie voor de prijsbepaling. 

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte op te maken!

huis-leegmaken-retie
Woning leegmaken Retie

Huis strippen Retie

Mogelijks moet het huis ook, naar aanleiding van een renovatie, volledig of gedeeltelijk gestript worden? Als u hier zelf geen tijd of energie voor heeft en dit liever uitbesteed kan u ook rekenen op Boboke. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het strippen van huizen en doen niets liever!

Vriendelijk team dat hard gewerkt heeft om op 2 dagen tijd ons ouderlijk huis volledig op te ruimen: Meer dan 7 ton inboedel, oa ook uit grote, overvolle zolder en uit tuin. Echt álles weg voor een schappelijke prijs, en met veel respect voor het huis, bij ons zonder container. Proper gestofzuigd achtergelaten. Een aanrader!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke