Service flat laten leegmaken

Inboedel Opruiming Boboke is een expert in het leegmaken van service flats. Wij helpen u graag uw flat volledig leeg en bezemschoon te maken. Al meer dan 10 jaar staan we bekend om onze snelle, betrouwbare en efficiënte service (zie Google klant ervaringen). Of het nu om een service flat op de 1ste of 20ste verdieping gaat, of een grote of kleine service flat, elke soort inboedel krijgen wij volledig leeg én bezemschoon!

Zeer tevreden over de geleverde diensten. Alles zoals afgesproken opgeruimd en netjes opgeleverd, voor een correcte prijs!
5/5

Service flat leegmaken na overlijden

Het verlies van een dierbare is altijd pijnlijk. De periode die daarop volgt, is vaak chaotisch en emotioneel zwaar voor degenen die achterblijven. Naast het dragen van het verlies, worden ze ook nog eens geconfronteerd met een overvloed aan administratief werk. Het leegmaken en opruimen van de service flat is hier een voorbeeld van. Dit proces gaat vaak gepaard met intense emoties. Terwijl je nog midden in het rouwproces zit, word je gedwongen om in korte tijd moeilijke beslissingen te nemen. Bij Inboedel Boboke begrijpen we dat de inboedel opruimen een enorme last kan zijn. Daarom staan wij klaar om deze taak van je over te nemen, zodat jij je kunt concentreren op het rouwproces.

Service flat leegmaken voor nieuwe bewoner(s)

Wilt u de service flat terug gereed maken voor verkoop of verhuur? Meestal is er overeenstemming dat de flat volledig leeggeruimd moet worden door de huidige huurder. Dit is een taak die niet onderschat mag worden. Als u ervoor kiest om dit uit te besteden, is het raadzaam om te kiezen voor een professionele opruimdienst. We helpen u graag om de service flat zo snel mogelijk vrij te maken!

Leegmaken alle soorten panden

Onze service is inclusief

service-flat-leegmaken
onze eigen ladderlift in actie bij het laagmaken van een service flat

Dienst voor service flat leegmaken inschakelen?

Bij het ontruimen van een service flat komt vaak veel meer kijken dan aanvankelijk gedacht. Meestal is het nodig om gebruik te maken van één of meerdere hulpmiddelen, zoals een ladderlift, afvalcontainers, een verhuiswagen, parkeerborden en alle vereiste vergunningen (te verkrijgen bij de gemeente). Het is belangrijk dat je de opdracht goed voorbereidt en systematisch aanpakt. Hier komt de jarenlange ervaring van Boboke goed van pas. Wij zijn in staat om de flat op de meest vlotte, efficiënte en veilige manier te ontruimen!

Service flat leegmaken met behulp van ladderlift

Bij Boboke hebben wij de beschikking over een ladderlift, wat een waardevol hulpmiddel is bij het opruimen van de inboedel uit serviceflats. Deze ladderlift biedt verschillende voordelen die de opruiming aanzienlijk vergemakkelijken. Ten eerste maakt de ladderlift het mogelijk om grote en zware meubelstukken moeiteloos en veilig naar beneden te brengen. Dit vermindert het risico op schade aan de lift of traphal. Bovendien bespaart de ladderlift kostbare tijd, aangezien het laden en lossen van items veel sneller verloopt. Dit is met name gunstig bij serviceflats, waar vaak beperkte tijd beschikbaar is om de opruiming af te ronden. Dankzij onze ladderlift kunnen we efficiënt te werk gaan, waardoor het proces soepeler verloopt

Prijs Leegmaken service flat

Omdat Boboke nooit voorrijkosten aanrekent hoeft u zich daar alvast geen zorgen over te maken. Volgende zaken spelen echter wel een rol in de offerte berekening van het leegmaken van een flat:

 • Grootte van de service flat (oppervlakte + aantal verdiepen)
 • Omvang van de inboedel (hoeveelheid spullen)
 • De inhoud van de inboedel (soort van spullen)
 • Bijkomende taken (opruimen tuin, afbraakwerken, verhuizen, …)
 

Volgende zaken zitten bij ons sowieso altijd inbegrepen in de prijs:

 • Uitvoering van de werken (volledig leegmaken service flat)
 • Gebruik van eigen verhuiswagen
 • Gebruik van eigen verhuislift
 • Gebruik van eigen afvalcontainer(s), of manuele afvoer naar het container park (bij ons wordt steeds de afweging gemaakt wat het goedkoopst is)
 • Aanvragen van parkeerborden
 • Administratie van licenties
 

Volgende zaken zijn bij ons volledig gratis:

 • Gratis vrijblijvende bezichtiging van de service flat
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Gratis stofzuig service van de volledige flat

Gratis vrijblijvende bezichtiging!

Het is duidelijk dat deze mensen weten waar ze mee bezig zijn! Ze leveren goed werk af. Ik kan het alleen maar aanraden voor mensen die dit soort service nodig hebben!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de service flat hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

 

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht
service-flat-leegmaken-voor
VOOR
service-flat-leegmaken-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke