Kantoor gebouw laten leegmaken

Leegmaken kantoor, kantoorgebouw, bureau, bureel of ander soort bedrijfshal/bedrijfsruimte? Bij Bokoke kan u rekenen op een vlotte en betrouwbare opruim service! Verhuizingen, faillissementen, uitzettingen,  stopzettingen, overnames, fusies, herorganisaties, etc… Het zijn allemaal fases die zich kunnen voordoen gedurende de levensloop van een bedrijf. Praktisch gezien moet er vaak dan heel wat geregeld worden, waaronder soms ook opruimingen van volledige of gedeeltelijke bedrijfsgebouwen-of ruimtes zoals bijvoorbeeld het leegmaken van een kantoor.

Laat dat nu precies zijn wat Boedelruimer Boboke al meer dan 10 jaar professioneel doet. Bij Boboke helpen we uw zaak graag vooruit en staan wij paraat voor het leegmaken van uw kantoor gebouw, hangar of elk ander soort bedrijfsgebouw/buitenterrein. Wij hebben de nodige middelen voor kleine opdrachten tot zeer grote opdrachten.

Wij hadden een grote verhuis met ongeveer 30 bureaus en heel wat kasten en toebehoren die nog op de oude locatie stonden en dienden verwijderd te worden. Boboke heeft dit heel professioneel afgehandeld zonder enig probleem. Een hardwerkend no nonsense bedrijf. Wij bevelen hen aan indien er flink opgeruimd moet worden.
5/5
leegmaken-kantoor
Professionele kantoor ontruiming Boboke in actie

Leegmaken kantoor werkwijze

Voor het leegmaken van een kantoor komen wij altijd eerst ter plaatse kennismaken en bekijken wat de opdracht precies inhoud. Hier kunnen we inschatten welke hulpmiddelen er zullen moeten worden ingezet (afvalcontainers, verhuislift, etc…) Ook kijken we of er voldoende bereikbaarheid kan gegarandeerd worden voor de plaatsing van deze middelen. 

Verder bekijken we ook naar het soort van goederen en materiaal dat moet worden afgevoerd. Tezamen met de ingeschatte duur van de opdracht zal dit de offerte prijs bepalen. Wij berekenen onze offertes altijd op maat van de opdracht. Onze offertes zijn transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Wij houden van het eerbiedigen van gemaakte afspraken en voeren de werken uit tegen de overeengekomen prijs.

Afvoeren van e-waste en gevoelige data (datavernietiging)

Online of digitale archieven die niet mee verhuizen kunnen ook door ons worden afgevoerd en vernietigd. U ontvangt van ons een certificaat van data vernietiging indien u dat wenst. Andere e-waste kan ook bij ons terecht en kunnen we afvoeren naar recyclage bedrijven. 

Meer dan enkel leegmaken van kantoren

Vlot en bezemschoon resultaat

Met meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van bedrijven weten we perfect hoe we uw kantoor op een vlotte, efficiënte en veilige manier kunnen leegmaken, zodat uw bedrijf snel verder geholpen is. Bij ons kan u bovendien rekenen op een tijdig én bezemschoon resultaat!

Afbraakwerken kantoor: Casco zetten of volledig strippen van een kantoor

Daarnaast bieden wij ook een specifieke dienst aan voor het strippen van kantoorruimtes. Het strippen van een kantoor gebouw omvat een grondige demontage en verwijdering van diverse componenten en structurele elementen. Bij Bokoke begrijpen we dat dit proces veel meer omvat dan alleen het leegmaken van een ruimte. Onze deskundige teams zijn bedreven in het verwijderen van tegels, laminaat, tapijt, bezetting, valse wanden, valse plafonds, gyproc wanden, sanitair, waterleidingen, elektriciteit, ventilatievoorzieningen, enz…

Of u nu wilt dat uw kantoorgebouw wordt teruggebracht tot een casco staat, waarbij alle niet-essentiële elementen worden verwijderd, of dat u een volledig gestript gebouw wilt, waarbij zelfs de ruwbouw wordt blootgelegd, Bokoke staat voor u klaar om deze taken professioneel uit te voeren.

Zeer betrouwbare service, harde werkers, punctueel en een goed resultaat. Bedankt Boboke!
5/5
kantoor opruiming voor
VOOR
kantoor opruiming na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke