Opruimfirma voor huis leegmaken Borsbeek

Huis leegmaken Borsbeek? Wij zijn erg actief in regio Borsbeek omdat we daar gekend staan als een vlotte en efficiënte inboedel opruimer. Al jaar en dag doen wij niets anders dan huizen, appartementen, bedrijfsgebouwen, kantoren en alle andere soorten panden leegmaken. Wij kunnen uw opruiming regelen van A tot Z en leveren u een volledig lege en bezemschone woning terug af!

In onze zoektocht naar een firma om de woning van mijn moeder leeg maken, hebben we Boboke leren kennen. Boboke heeft de klus inmiddels al geklaard. Alles is perfect en volgens afspraak verlopen. Niet twijfelen, deze mensen weten van aanpakken en kennen hun stiel. Bedankt Boboke!
5/5

Woning leegmaken met spoed

Wij staan bekend in Borsbeek om onze vlotte en efficiënte service. Indien u ons een offerte vraagt reageren we in 99% van de gevallen dezelfde dag nog. Indien mogelijk vragen we meestal om zo snel mogelijk een bezichtiging te doen voor een correcte offerte op maat van uw inboedel opruiming. Afhankelijk van onze agenda plannen we u eerstdaags in zodat het huis leegmaken volledig klaar is voor de deadline.

Prijs huis leegmaken Borsbeek

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Omdat wij vlakbij Borsbeek gevestigd zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over vervelende voorrijkosten. Volgende zaken spelen een grotere rol in de prijs bepaling:

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de offerteberekening. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Leegmaken huis Borsbeek incl. gratis stofzuig service

Er is maar 1 resultaat waar wij tevreden mee zijn: tevreden klanten. Dit doen we door te leveren wat van ons verwacht wordt + net dat ietsje meer. We maken eerst elke ruimte, van zolder tot kelder, op een systematische manier leeg, voeren vervolgens al het materiaal af, en als kers op de taart voorzien wij gratis heel de woning ook nog eens van een grondige stofzuigbeurt!

huis-leegmaken-borsbeek
Woning leegmaken Borsbeek

Woning leegmaken Borsbeek voor verkoop

Indien u de woning in Borsbeek graag wil op de markt brengen voor verkoop of verhuur wil je uiteraard dat deze netjes en presentabel is naar potentiële kopers of huurders. Een lege en propere woning is veel meer representatief van wat het potentieel is van de woning en maakt het voor kopers veel makkelijker hun eigen thuis vorm te geven in elke ruimte van deze woning. Omdat een huis leegmaken best tijdrovend kan zijn raden we aan dit uit te besteden aan een professionele opruimfirma zoals Boboke. Wij werken vlot en leveren een snel resultaat.

Rommelige of overwoekerde tuin terug netjes maken

Vergeet zeker ook niet de tuin en buitenplaatsen van de woning. Vermeld ons indien deze ook moeten worden opgeruimd. Ook indien er sprake is van een overwoekerde tuin kunnen wij deze terug volledig netjes maken. We mogen misschien geen professionele tuinbouwer zijn, maar een tuin simpelweg opruimen en basis netjes maken doen wij met plezier!

Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. heel het huis, garage, tuinhuis werd vlot opgeruimd en bezemschoon gemaakt. Ook vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader. 1000 x bedankt Boboke voor het harde werk
5/5

Huis of appartement strippen Borsbeek

Meestal wordt het huis na het leegmaken verkocht. Maar in andere situaties kan het ook zijn dat de woning wordt gerenoveerd. Een onvermijdbare klus die voor de renovatie moet gebeuren is dan meestal het volledig of gedeeltelijk strippen van het huis. Boboke heeft meer dan 10 jaar ervaring in allerlei afbraakwerken. U kan m.a.w. ook beroep doen op onze diensten voor het strippen van het huis of appartement. Vermeld dit in uw offerte aanvraag.

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline!

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke