Huis laten leegmaken Hoogstraten

Een huis leegmaken in Hoogstraten klinkt als een ideale klus voor Boboke! Al meer dan 10 jaar een gevestigde waarde als professionele boedelruimer in en rond Hoogstraten. Wij regelen alles van A tot Z en zorgen dat de woning vliegensvlug helemaal leeg en bezemschoon is. Onze service is inclusief:

Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. heel het huis, garage, tuinhuis werd vlot opgeruimd en bezemschoon gemaakt. Ook vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader. 1000 x bedankt Boboke voor het harde werk
5/5

Prijs huis leegmaken te Hoogstraten

De prijsbepaling voor het leegmaken van een huis kent een aantal parameters. De voornaamste hier in zijn de grootte van de woning, het aantal verdiepen, de omvang van de inboedel en de staat/materiaal types van de inboedel. Het zijn namelijk deze zaken die bepalen hoe lang de opruiming zal duren en welke hulpmiddelen (ladderlift, afvalcontainers, etc…) er nodig zullen zijn. 

De boodschap is om zo duidelijk mogelijk te zijn over deze zaken in uw offerte aanvraag. Het is sterk aangeraden om in onze correspondentie via mail of WhatsApp ook foto’s mee te sturen van de inboedel zodat wij een beter beeld krijgen. Indien het past komen wij ook graag langs op de locatie voor de prijsbepaling.

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Huis leegmaken Hoogstraten na overlijden

Een overlijden in de familie weegt altijd heel zwaar door. U zit midden in het rouwproces en wordt mogelijks ook nog eens belast met allerlei administratieve taken. Het huis leegmaken van de overledene is daar jammer genoeg vaak één van. Boboke wil u hierbij graag helpen en kan de inboedel opruiming uit uw handen nemen en op een vlotte en efficiënte manier van A tot Z afhandelen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte.

huis-leegmaken-hoogstraten
Woningen leegmaken te Hoogstraten

Dienst inhuren voor leegmaken huis?

Bij boedelruimer Boboke heeft men bakken ervaring in het leegmaken van huizen, flats, magazijnen, kantoren, enz… Wij weten perfect welke voorbereidingen we moeten treffen om elk soort pand op een snelle, efficiënte en veilige manier leeg te maken. En met leeg bedoelen wij volledig leeg: geen enkele spullen meer (tenzij anders afgesproken) en enkel bezemschone ruimtes in heel de woning! Ter info, indien nodig kan u ons ook zelfs inhuren voor het volledig strippen van de woning!

Heel stipt op tijd. Super vriendelijk. Heel efficiënt en professioneel. Fantastisch werk, ik dank jullie van harte en kan iedereen deze mensen aanbevelen!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke