Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

Google Badge Inboedel

Een huis leegmaken gebeurd niet altijd in de meest prettige situaties. We spreken namelijk vaak over een overlijden of verhuis naar een woonzorgcentrum. Hierbij zijn de naaste familieleden niet altijd zelf in staat de inboedel op te ruimen en het huis volledig leeg te maken. Huizen leegmaken kost namelijk meestal veel tijd en energie en is een klus waar vaak meer bij komt kijken dan men initieel inschat.

Gelukkig bestaat er zoiets als een professionele inboedel opruimingsdienst zoals Boboke. Na dat u alle spullen die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen, ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor de woning en uw wensen. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline, zodat het huis opnieuw klaar is voor de verkoop of verhuur.

woning ontruiming

Bij het leegmaken van een huis komt vaak meer bij kijken dan je zou denken. Vaak moeten we gebruik maken van afvalcontainer(s), parkeerborden, een ladderlift en alle benodigde licenties daarrond (aanvraag bij gemeente). Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over het type woning dat moet worden leeggemaakt (huis of appartement, aantal verdiepingen, aantal kamers, etc…) en ook zoveel mogelijk info over de inboedel zelf. Is er bijvoorbeeld sprake van een vervuilde woning of van verzamelwoede? Of staan enkel nog de grote meubelstukken in het huis en is al de rest al weg (kasten leeg)? U kan ook foto’s uploaden in ons contact formulier. Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen.

afvalcontainer

Na een overlijden of na de verkoop moet de woning meestal tegen een bepaalde datum leeg gemaakt worden. Indien u met spoed een opruiming van een inboedel nodig hebt kan u van ons rekenen op een snelle service. Boboke staat voor u klaar en kan gebruik maken van de nodige hulpmiddelen die het huis leegmaken sterk kan versnellen: Het gebruik van een ladderlift en afval container(s) (indien nodig). Op deze manier zorgt ons team dat de woning leeggemaakt is in no-time. Bovendien zit het volledig stofzuigen van het pand bij Boboke steeds gratis in de prijs inbegrepen! Wij laten het huis leeg en bezemschoon achter zodat deze opnieuw verkoopsklaar is.

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen we in regio’s in en rond Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Geel, Mol, Gent, Hasselt, Genk, Leuven, Tienen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Roosendaal, Sint-Niklaas, Beveren, Sint-Truiden, en alles wat daar tussen of rond ligt. 

Meer dan alleen huizen

Inboedel opruiming voor

VOOR

Inboedel opruiming na

NA

Inboedel opruiming voor3 e1498160109152

VOOR

Inboedel opruiming na3

NA

inboedel opruiming

VOOR

inboedel opruiming 2

NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

10560268 1589666551263195 8198227039214849623 o 1