Boedelruimer voor huis leegmaken Ekeren

Huis leegmaken Ekeren? In en rond de gemeente Ekeren staat Boedelruimer Boboke gekend om zijn vlotte en efficiënte service in het leegmaken van huizen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van alle soorten panden voor particulieren en bedrijven. Elke inboedel opruiming kunnen wij van A tot Z regelen met altijd een volledig leeg en bezemschoon resultaat!

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Wij hadden een grote verhuis met ongeveer 30 bureaus en heel wat kasten en toebehoren die nog op de oude locatie stonden en dienden verwijderd te worden. Boboke heeft dit heel professioneel afgehandeld zonder enig probleem. Een hardwerkend no nonsense bedrijf. Wij bevelen hen aan indien er flink opgeruimd moet worden. DGA Shipping BV
5/5

Leegmaken huis Ekeren inclusief gratis stofzuig service

Een volledig leeg en bezemschoon resultaat van zolder tot kelder. Het is voor elke inboedel opruiming ons doel om dit resultaat op een zo vlot en efficiënt mogelijke manier te verwezenlijken. Met de jarenlange ervaring die we hebben in dit vak is dit voor ons geen enkel probleem meer. Bovendien zorgen we dat de woning leeg is tegen de gewenste deadline!

Prijs woning leegmaken Ekeren

Omdat wij vlakbij Ekeren gevestigd zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over vervelende voorrijkosten. Volgende zaken hebben echter wel impact op de prijs van de inboedel opruiming

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de kostenraming. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

huis-leegmaken-ekeren
Leegmaken huis in Ekeren

Huis leegmaken Ekeren bij verkoop

Als u opzoek bent naar nieuwe kopers of huurders voor de woning wil u natuurlijk dat het huis of appartement presentabel en representatief is. Een huis voorbereiden voor verkoop is een breed onderwerp, maar meestal omvat dit ook het volledig leegmaken van de woning. Het één van de voornaamste redenen dat mensen een inboedel opruimer zoals ons inschakelen. Wij nemen deze taak volledig uit uw handen en regelen alles van A tot Z, zodat de woning tijdig klaar is voor verkoop. 

Woning leegmaken met spoed

Indien u de woning zoekt leeg te maken met enige spoed kan u ook bij ons terecht. Wij zullen er alles aan doen om uw inboedel opruiming snel in te plannen en tijdig af te werken. Omdat wij werken met eigen verhuiswagen, verhuislift, afvalcontainers, parkeerborden, etc… zijn wij in staat opdrachten zeer snel af te werken.

Rommelige of overwoekerde tuin opruimen

U leest het goed, wij ruimen niet enkel binnen ruimtes op, maar ook buitenterreinen en tuinen. Rommelige of overwoekerde tuinen weer netjes maken is één van onze specialiteiten. Al meer dan 10 jaar doen wij namelijk niets anders. Wij maken je tuin weer volledig presentabel!

Vandaag schuur opgeruimd en alles is meegenomen door Boboke. Snel en super verlopen. Bedankt voor de service!
5/5

Huis strippen Ekeren

Meestal wordt het huis na het leegmaken verkocht. In andere situaties kan het ook zijn dat de woning wordt gerenoveerd. Een nodige tussenstap tussen de inboedel opruiming en de renovatie is dan meestal het volledig of gedeeltelijk strippen van het huis. Boboke heeft meer dan 10 jaar expertise in allerhande afbraakwerken. U kan met andere woorden ook beroep doen op onze diensten voor het strippen van de woning. Vermeld dit in uw offerte aanvraag aub.

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke