Huis laten leegmaken in Beerse

Huis leegmaken in Beerse? Geen probleem voor inboedelopruimer Boboke! Wij zijn gesitueerd in de regio Malle – Beerse en hebben reeds +10 jaar ervaring in het leegmaken van alle soorten panden, binnen-en buitenruimtes. We beschikken over de nodige ervaring, mankracht en hulpmiddelen om elke inboedel op een snelle, efficiënte en veilige manier leeg te maken!

Vriendelijk team dat hard gewerkt heeft om op 2 dagen tijd ons ouderlijk huis volledig op te ruimen: meer dan 7 ton inboedel, oa ook uit grote, overvolle zolder en uit tuin. Echt álles weg voor een schappelijke prijs, en met veel respect voor het huis, bij ons zonder container. Proper gestofzuigd achtergelaten. Een aanrader!
5/5

Dienst inhuren voor opruimen inboedel?

In situaties zoals een verhuis, overlijden, scheiding of wat dan ook waarbij er een woning volledig moet worden leeggemaakt kan men ofwel kiezen om dit zelf te doen of om dit uit te besteden aan een professionele inboedel opruimer. Gezien een inboedel opruiming vaak onderschat wordt en meestal meerdere dagen tot zelfs meerdere weken in beslag kan nemen, wordt er meestal aangeraden dit te laten doen. De meeste mensen hebben namelijk geen tijd, zin of energie hiervoor. Opruimer Boboke heeft dit alles wel! Wij zorgen steeds voor een leeg én bezemschoon resultaat.

 

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

huis-leegmaken-beerse
Inboedel opruiming te Beerse

Huis leegmaken Beerse na overlijden

Een overlijden is nooit fijn. De periode erna is voor de nabestaanden vaak chaotisch en emotioneel zwaar. Zij dienen niet enkel het verlies te dragen, maar krijgen er ook nog eens een hoop administratieve taken bij. Het huis leegmaken na overlijden is daar een voorbeeld van. 

Bij Inboedel opruimer Boboke beseffen we dan ook dat het leegmaken van een woning na een overlijden een taak is die enorm kan doorwegen. Daarom nemen we dit graag voor u uit handen, zodat u uzelf kan concentreren op het rouwproces. 

Prijs inboedel opruiming te Beerse

Gezien wij in Malle gevestigd zijn hoeft u in ieder geval al niet wakker te liggen voor voorrijkosten! Waar je best wel op let is dat je in je offerte aanvraag zoveel mogelijk info met ons deelt over wat voor type woning of pand het gaat, hoeveel verdiepen er zijn en wat de inhoud is van de inboedel. Dit zijn namelijk de belangrijkste factoren in het bepalen van de prijs van een inboedel opruiming. Indien mogelijk raden wij ook aan om foto’s te delen via mail of whatsapp. Deze kunnen ons helpen een zo accuraat mogelijke offerte prijs te berekenen. Indien nodig kunnen wij ook ter plaatse komen.

Heel stipt op tijd. Super vriendelijk. Heel efficiënt en professioneel. Fantastisch werk, ik dank jullie van harte en kan iedereen deze mensen aanbevelen!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke