Leegmaken van magazijn door professionele opruimer

Leegmaken magazijn, hangar of ander soort bedrijfshal/bedrijfsruimte? Verhuizingen, faillissementen, uitzettingen,  stopzettingen, overnames, fusies, herorganisaties, enz… Het zijn allemaal zaken die zich kunnen voordoen gedurende de levensloop van een bedrijf. Praktisch gezien moet er vaak dan heel wat geregeld worden, waaronder soms ook opruimingen van volledige of gedeeltelijke bedrijfsgebouwen-of ruimtes zoals bijvoorbeeld het leegmaken van een magazijn.

Laat dat nu precies zijn wat Boedelruimer Boboke al meer dan 10 jaar professioneel doet. Bij Boboke helpen we uw zaak graag vooruit en staan wij paraat voor het leegmaken van uw magazijn, hangar of elk ander soort bedrijfsgebouw/buitenterrein. Wij hebben de nodige middelen voor kleine opdrachten tot zeer grote opdrachten.

Wij hadden een grote verhuis met ongeveer 30 bureaus en heel wat kasten en toebehoren die nog op de oude locatie stonden en dienden verwijderd te worden. Boboke heeft dit heel professioneel afgehandeld zonder enig probleem. Een hardwerkend no nonsense bedrijf. Wij bevelen hen aan indien er flink opgeruimd moet worden.
5/5
leegmaken-magazijn-bedrijf
Magazijn leegmaken met bezemschoon resultaat

Leegmaken magazijn werkwijze

Voor het leegmaken van een magazijn komen wij altijd eerst ter plaatse kennismaken en inspecteren wat de opdracht precies inhoud. We kunnen op deze manier inschatten welke hulpmiddelen er zullen moeten worden ingezet, zoals afvalcontainers, verhuislift, etc… Ook kijken we of er voldoende bereikbaarheid kan gegarandeerd worden voor de plaatsing van deze middelen. 

Verder bekijken we ook naar het soort van goederen en materiaal dat moet worden afgevoerd, daar dit tezamen met de ingeschatte manuren zal meespelen in de prijsbepaling van de offerte. Wij berekenen onze offertes altijd op maat van de opdracht. Onze offertes zij transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Wij houden van het eerbiedigen van gemaakte afspraken en voeren de werken uit tegen de overeengekomen prijs.

Vlot en bezemschoon resultaat

Met meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van panden weten we perfect hoe we uw magazijn op een vlotte, efficiënte en veilige manier kunnen leegmaken, zodat u snel verder geholpen bent. Bij ons kan u bovendien rekenen op een tijdig én bezemschoon resultaat!

Zeer betrouwbare service, harde werkers, punctueel en een goed resultaat. Bedankt Boboke!
5/5

Meer dan enkel leegmaken van magazijnen

garage opruimen
VOOR
garage laten opruimen
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke