Huis leegmaken Schoten, van zolder tot kelder

Huis leegmaken Schoten? Nu dat u Opruimdienst Boboke gevonden heeft hoeft u niet langer verder te zoeken! Al meer dan 10 jaar leveren wij een top service als inboedel opruimer. In en rond de gemeente Schoten staan we bekend als een van de meest betrouwbare, betaalbare en efficiënte inboedel opruimers. Wij maken de woning volledig leeg en bezemschoon waarbij wij alles van A tot Z regelen, inclusief:

heel goede service geleverd, zeker een aanrader, alles volgens afspraak verlopen
5/5

Firma inhuren voor leegmaken huis Schoten?

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief als inboedel opruimer in en rond de gemeente Schoten. We weten perfect welke voorbereidingen er best getroffen worden voor elke inboedel opruiming. Van het plaatsen van afvalcontainers, ladderlift en parkeerborden t.e.m. het regelen van alle licenties daarrond. Goed voorbereid beginnen is half het werk! De andere helft is het systematisch en gefocust leegmaken van de woning. Op deze manier maken wij keer op keer elk huis op een vlotte, efficiënte én veilige manier volledig leeg, met telkens een bezemschoon resultaat en zeer tevreden klanten (lees gerust onze klant reviews).

Leegmaken huis van zolder tot kelder

Wij maken alle ruimtes leeg en bezemschoon. U kan ook beroep doen op ons voor kleinere opdrachten waarbij bijvoorbeeld enkel de kelder, enkel zolder of enkel garage moet worden opgeruimd.

Huis leegmaken en klaarmaken voor verkoop

Een woning klaarmaken voor verkoop houd meestal in dat men ergens in dit proces het huis zal moeten leegmaken. Alle kasten legen, alle meubels en alle andere spullen opruimen, enz… afhankelijk van de grootte van de woning en de omvang van de inboedel is dit veel of erg veel werk. Als u niet veel tijd of energie hebt om hier zelf aan te beginnen kan u steeds beroep doen op onze diensten. Wij maken het huis op een snelle, efficiënte en veilige manier leeg, zodat de woning helemaal klaar is voor verkoop of verhuur!

Een huis volledig of gedeeltelijk strippen behoord overigens ook tot de diensten die wij kunnen uitvoeren.

huis-leegmaken-schoten
Leegmaken huis in de gemeente Schoten

Prijs inboedel opruiming te Schoten

Tegen welke prijs kunnen wij een huis in Schoten leegmaken? Gezien wij niet heel veraf gevestigd zijn van de gemeente Schoten hoeft u in ieder geval al niet wakker te liggen van gekke voorrijkosten! Wees in uw offerte aanvraag vooral duidelijk over wat voor huis het gaat, de grootte van de woning, aantal verdiepen, de omvang van de inboedel en de inhoud van de inboedel. Zo kunnen wij zo correct mogelijk de prijs berekenen op basis van de ingeschatte tijd dat het ons zal kosten en de nodige hulpmiddelen die we moeten inschakelen (afvalcontainers, ladderlift, parkeerborden, etc…)

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehandsmaterialen! Wij zijn simpelweg een opruimdienst die met plezier alle soorten huizen en panden leegmaakt.

Goede service en naleving van afspraken. Is een aanrader voor wie niet zelf wil/kan opruimen.
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke