Garage laten opruimen

De garage opruimen… Een échte droomjob! Althans dat vinden wij toch. Al meer dan 10 jaar ruimen wij met passie garages en alle andere soorten ruimtes of gebouwen op. Wij begrijpen dat sommige ruimtes, zoals een garage, na een tijdje best rommelig worden. Het wordt uiteraard vaak gebruikt als stockage ruimte, ook wel de “vergeetput” genoemd. Het volledig opruimen en leegmaken van een garage kan best een beetje tijd en energie kosten + waar moet al dat afval naartoe? Dat is exact waar Boboke u bij kan helpen! 

Vandaag garage leeg gemaakt. Alles is weg. Bedankt Boboke!
5/5
garage opruimen
Overvolle garage laten opruimen? Als je goed kijkt zie je hier een Ferrari onder het afval

Garage opruimen én schoonmaken

Simpelweg een garage opruimen is één ding, maar Boboke stop daar niet en zal élke ruimte volledig bezemschoon afleveren. Eindelijk geen stof of spinnenwebben meer in uw garage… Uw garage zal weer als nieuw zijn en kan opnieuw gebruikt worden voor wat het dient! 

Een lege en propere garage is ook ideaal indien u het huis zou gaan verkopen of verhuren. Na het leegmaken van een woning kan men foto’s nemen van lege en propere woonruimtes, bijna zoals in de boekskes!

Inclusief afval container

Omdat we gebruik maken van eigen afval containers kunnen we erg snel schakelen. We kunnen op een vlotte en efficiënte manier tonnen afval opruimen uit de garage. We maken echter telkens wel de afweging of het ten eerste mogelijk is om de container te plaatsen bij uw garage + of het niet voordeliger zou kunnen zijn om het afval met onze verhuiswagen af te voeren naar het container park. Wij gaan telkens voor de optie die het meeste voordelig is voor de klant.

Onze service is inclusief

garage opruimen
VOOR
garage laten opruimen
NA

Prijs garage opruimen

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over de omvang van de garage opruiming en ook zoveel mogelijk info over de inhoud (afval?, hoeveelheid?, kasten vol of leeg?). U kan best in de correspondentie ook foto’s doorsturen (via mail of whatsapp). Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen. Indien nodig kunnen wij ook langskomen*.

Zeer betrouwbare service, harde werkers, punctueel en een goed resultaat. Bedankt Boboke!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle spullen die u went bij te houden uit de garage hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen kelders

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke