Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

Google Badge Inboedel

Garage laten opruimen

De garage opruimen… Een garage is als snel die ruimte waar je spullen die je niet frequent gebruikt in bewaard. De prullaria stapelt zich op, tot op het punt dat het té erg wordt en je een knalvolle garage hebt waar zelfs geen speelgoed autootje nog bij in past. Een overvolle garage opruimen is voor de meeste personen geen job waar men al jaren van droomt, maar voor Boboke is dat het zéker wel! Zolders, kelders, etc… én garages opruimen is wat wij al jaar-en-dag doen. Wij hebben de nodige expertise om elke ruimte supersnel én efficiënt op te ruimen!

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort inboedels leegmaakt.

garage opruimen
Overvolle garage laten opruimen?

Garage opruimen én schoonmaken

Simpelweg een garage opruimen is één ding, maar Boboke stop daar niet en zal élke ruimte volledig bezemschoon afleveren. Eindelijk geen stof of spinnenwebben meer in uw garage… Uw garage zal weer als nieuw zijn en kan opnieuw gebruikt worden voor wat het dient! 

Een lege en propere garage is ook ideaal indien u het huis zou gaan verkopen of verhuren. Na het leegmaken van een woning kan men foto’s nemen van lege en propere woonruimtes, bijna zoals in de boekskes!

Onze service is inclusief

garage opruimen
VOOR
garage laten opruimen
NA


Prijs garage opruimen

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over de omvang van de garage opruiming en ook zoveel mogelijk info over de inhoud (afval?, hoeveelheid?, kasten vol of leeg?). U kan best in de correspondentie ook foto’s doorsturen (via mail of whatsapp). Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen. Indien nodig kunnen wij ook langskomen*.

Zeer betrouwbare service, harde werkers, punctueel en een goed resultaat. Bedankt Boboke!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle spullen die u went bij te houden uit de garage hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen kelders

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke