Boedelruimer inhuren voor huis leegmaken Berlaar

Huis leegmaken Berlaar? Boedelruimer Boboke is al meer dan 10 jaar een gevestigde waarde als schoonmaak en boedelruim bedrijf in en rond Berlaar. We staan in de mooie gemeente Berlaar bekend om onze top service in het leegmaken van huizen, appartementen, bedrijfsgebouwen, kantoren, magazijnen en alle andere soort panden. Wij regelen uw inboedel opruiming van A tot Z:

 

Zeer goede service, met vriendelijke mensen, die vlot en hard kunnen werken! Aanrader als je een inboedel dient op te ruimen.
5/5

Leegmaken huis Berlaar inclusief gratis stofzuigen volledige woning

Klanten tevreden maken doe je door goede communicatie, het maken en naleven van goede afspraken en door net dat ietsje meer service te leveren. Boboke staat bekend in en rond Berlaar om zijn vlotte en persoonlijke aanpak. Wij maken een offerte op maat van uw inboedel opruiming en houden rekening met de afspraken die u wenst te maken. Het eind resultaat dat wij telkens opnieuw garanderen is een volledig lege woning. Bovendien voorzien we het hele pand ook nog eens van een gratis grondige stofzuigbeurt!

Woning leegmaken met spoed

Wij staan bij particulieren en bedrijven in Berlaar bekend om onze vlotte en efficiënte service. Wij beschikken over eigen middelen zoals verhuiswagen, verhuislift, afvalcontainers, parkeerborden, etc… Dit stelt ons in staat net dat ietsje sneller te kunnen schakelen dan onze concurrentie, daar wij niet afhankelijk zijn van 3de partijen. Bovendien reageren we in 99% van de gevallen dezelfde dag nog op uw offerte aanvraag en plannen we het werk zo snel mogelijk in!

huis-leegmaken-berlaar
Leegmaken huis te Berlaar

Zolder, kelder of garage leegmaken

Buiten volledige huizen leegmaken kan u onze opruimdienst ook inhuren voor kleinere opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan het leegmaken van een enkele garage, zolder, kelder of andere ruimte. Wij maken de ruimte leeg, voeren het afval e.d. af en leveren u een bezemschone ruimte af.

Rommelige of verwilderde tuin opruimen

Een rommelige of overwoekerde tuin is niet echt presentabel aan nieuwe kopers of huurders van een woning. Idealiter is de tuin gewoon netjes opgeruimd en basis onderhouden. Ook hiervoor kan u op ons rekenen. Het opruimen van een overwoekerde tuin is voor ons geen enkel probleem, wij doen dit met alle plezier en voeren zelf al het afval af!

Prijs huis leegmaken Berlaar

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Omdat wij vlakbij Berlaar gevestigd zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over vervelende voorrijkosten. Volgende zaken spelen een grotere rol in de prijs bepaling:

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de offerteberekening. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! De prijs van een inboedel opruiming is bij ons steeds op maat. Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Vandaag de garage van mijn moeder laten leegmaken door deze 2 mannen. Een krak in hun vak. Zeker niet te duur, afgesproken tijd aanwezig, vriendelijk en profecioneel. Zeker een aanrader! Meer als 5 sterren waard...
5/5

Huis of flat strippen Berlaar

Boboke heeft meer dan 10 jaar ervaring in strippen! Daarmee bedoelen we huizen strippen…. Vloeren breken, muren slopen, bezetting afkappen langst muren of plafonds, afbreken van keukens, badkamers, inbouwkasten, enz… Een huis strippen kan bloed zweet en tranen kosten. Wij hebben de nodige energie, expertise en tools om dit volledig van A tot Z voor u te regelen. 

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline!

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke