Het opruimen van een inboedel

Het opruimen van een inboedel is meestal best wat werk dat veel tijd en energie kan kosten. Inboedels opruimen is zéker niet iets wat iedereen met even veel passie doet zoals wij dit al meer dan 10 jaar doen. Gezien de moeilijke situaties die vaak aan de oorsprong liggen hiervan, is dit ook zeer begrijpelijk. Opruimen inboedel is namelijk iets wat vaak gezocht wordt in situaties met een overlijden van een familielid of bij een verhuis naar een woonzorgcentrum. 

Wat de reden ook mag zijn, bij Opruimdienst Boboke kan u op de beide oren slapen dat het ontruimen van de woning vlot gebeurd. Wij doen het tegen de afgesproken prijs en rekening houdend met uw situatie.

 

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.Inboedels opruimen

Zeer vriendelijke mannen, perfect op afspraak en werken aan een snel tempo! Bedankt.
5/5
opruimen-inboedel
Inboedel opruimen van zolder tot kelder

Woning klaarmaken voor verkoop

Wil u uw woning klaarmaken voor verkoop? Meestal wordt er overeengekomen dat het opruimen van de inboedel de verantwoordelijkheid van de verkoper is. Dit is een niet te onderschatten klus. Indien u dit moet of wil uitbesteden kiest u best voor een professionele inboedel opruimer. Boboke heeft een uitgebreid partner netwerk met immobiliën, notarissen, gerechtsdeurwaarders etc… in de provincie Antwerpen, en helpt u graag uw woning zo snel mogelijk weer verkoop klaar te maken!

Inboedel opruimen na overlijden

Een overlijden is nooit fijn. De periode erna is voor de nabestaanden vaak chaotisch en emotioneel moeilijk. Zij dienen niet alleen het verlies te dragen, maar krijgen er ook nog eens een hoop administratieve taken bij. De inboedel opruimen is daar een voorbeeld van.  Dit is vaak een emotioneel proces. Terwijl u nog midden in het rouwproces zit, moet u op een korte tijd snel beslissingen nemen. Helaas is het een noodzakelijk kwaad, want de woning moet in veel gevallen opnieuw verkocht of verhuurd worden.  Bij inboedel opruiming Boboke beseffen we dan ook dat het ontruimen van de woning een taak is die enorm kan doorwegen. Daarom nemen we dit graag voor u uit handen, zodat u uzelf kan concentreren op het rouwproces.

Dienst inschakelen voor opruimen inboedel?

Als u nog twijfelt of u de inboedel zelf wil opruimen of een professionele inboedel opruimer wil inschakelen, lees dan zeker onze doe-het-zelf gids voor woning ontruiming. Wees wel gewaarschuwd dat een inboedel opruimen veel tijd kan kosten, zeker als u het niet gewend bent om te doen. Indien u geen tijd, zin of energie hebt om dit tot een goed einde te brengen staan wij bij Boboke steeds klaar om de handen uit de mouwen te steken. Met onze passie en ervaring ruimen wij de inboedel in no-time op. 

Onze dienst is inclusief

Prijs inboedel opruimen

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over het type inboedel opruiming (huis of appartement, aantal verdiepingen, aantal kamers, etc…) en ook zoveel mogelijk info over de inboedel zelf. Is er bijvoorbeeld sprake van een vervuilde woning of van verzamelwoede? Of staan enkel nog de grote meubelstukken in het huis en is al de rest al weg (kasten leeg)? U kan best in de correspondentie ook foto’s doorsturen (via mail of whatsapp). Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen.

Gratis vrijblijvende bezichtiging!

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! De prijs van een inboedel opruiming is bij ons steeds op maat. Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Goede service en naleving van afspraken. Is een aanrader voor wie niet zelf wil/kan opruimen
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Inboedel opruimer voor ales soorten panden

garage opruimen
VOOR
garage laten opruimen
NA
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke