Dus u bent op zoek naar een goede Inboedel Opruiming Prijs? In dit blogartikel vind je alle info over hoe opruimingsdiensten zoals Boboke de prijs van een opruiming bepalen en hoe u kan besparen op de prijs van uw inboedel opruiming!

Zelf een huis ontruimen? 7 gouden tips van een professional

Welke factoren spelen een rol bij de prijs van een inboedel opruiming?

Een inboedel opruiming prijs kan worden opgesplitst in 5 kost factoren:

Boboke 4
Een overvol of vervuild pand vraagt welteverstaan meer werkuren.

De prijs van de opruiming van een inboedel heeft dus meerdere dimensies. Uiteraard is het type pand van eerste belang. Gaat het om een appartement of huis leegmaken? Bedrijfspand of een garage? Zolder of kelder? De grootte speelt m.a.w. een belangrijke rol in de prijsbepaling, ook het aantal verdiepen van het pand speelt daarin een aanzienlijke rol omdat dit ofwel de extra kost van een ladderlift meebrengt, of de extra kosten in werkuren door het vele traplopen/gebruiken van lift.

Verder speelt de inhoud van het pand ook een belangrijke rol. Hoeveel percent van inboedel is voor de afvalcontainer? Hoeveel percent is nog bruikbaar? Is er misschien sprake van een vervuilde woning of een overvolle woning?

In veel gevallen betekent het gebruik van afval containers een grote besparing op werkuren vanwege het groot volume aan onbruikbaar materiaal in de inboedel. In het geval dat de inboedel niet voldoende afval genereert kiezen we om het afval zelf af te voeren naar het containerpark. Ook het gebruik van een ladderlift is af en toe zeer voordelig, maar ook vooral een must bij appartementen waar het anders niet mogelijk is om bepaalde stukken buiten te krijgen. Maar een ladderlift kan dus ook erg veel werkuren besparen, zeker wanneer we spreken over meerdere verdiepingen.

Ten slotte zijn er ook mogelijk extra kosten indien een volledige schoonmaak van het pand gewenst is, strippen van tapijten, een spoed opruiming, afspuiten van de oprit met hoge druk reiniger, of andere extra diensten.

Benodigdheden checklist

Hoe je zelf de kosten kan drukken

Er zijn een aantal manieren waarop je de inboedel opruiming prijs naar beneden kan halen. De voornaamste tips die we hier meegeven geven als voordeel een flinke hap uit de prijs, maar als nadeel meer werk voor u zelf. Als je het bijvoorbeeld ziet zitten het voorbereidend werk van een inboedel opruiming zelf op te nemen en de opruimingsdienst enkel wil inschakelen voor het ophalen en afvoeren van de spullen moet dit een grote impact hebben op de prijs. Hoe je zelf begint aan een inboedel opruiming kan je lezen in onze inboedel opruim gids, maar wat we hier alvast kunnen meegeven is dat de helft van het werk voorbereiding en gestructureerd te werk gaan is.

Bij deze in volgorde de zaken die het meeste impact hebben op de kosten van een inboedel opruiming:

  1. Zelf kasten al leegmaken en alles sorteren
  2. Alles op gelijkvloers plaatsen indien van toepassing
  3. Grote meubelstukken demonteren indien van toepassing
  4. Duidelijk zijn in offerte aanvraag van wat er al gebeurd is en wat er nog moet gebeuren. Stuur foto’s mee voor extra duidelijkheid.

Vraag nu uw Inboedel Opruiming Offerte aan

De beste manier om achter de kostprijs van uw inboedel opruiming te komen is om contact op te nemen met een professionele inboedel opruimdienst zoals Boboke.

Vraag offerte aan

Boboke staat voor betaalbaar kwaliteitswerk en is daar ook gekend voor in en rond Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Probeer zo specifiek mogelijk te zijn over de soort en de grootte van het pand, type en kwaliteit inhoud van het pand, en eventuele extra info en foto’s via mail of whatsapp.