Opruimen van alle soorten inboedels in Vlaanderen

Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Hoeveel kost een inboedel opruiming?

Dus u bent op zoek naar een goede Inboedel Opruiming Prijs? In dit blogartikel vind je alle info over hoe opruimingsdiensten de prijs van een opruiming bepalen en hoe u kan besparen op de prijs van uw inboedel opruiming!

Dus u bent op zoek naar een goede Inboedel Opruiming Prijs? In dit blogartikel vind je alle info over hoe opruimingsdiensten de prijs van een opruiming bepalen en hoe u kan besparen op de prijs van uw inboedel opruiming!

Welke factoren spelen een rol bij de prijs van een inboedel opruiming?

Een inboedel opruiming prijs kan worden opgesplitst in 5 kost factoren:

  • Over wat voor pand gaat het? M.a.w. hoe groot is het pand en hoeveel verdiepen zijn er?
  • Uit wat bestaat de inboedel? Hoeveel percent van de inboedel geeft extra (afval)kosten?
  • Zijn er extra middelen nodig zoals een ladderlift, parkeer borden en/of afvalcontainer?
  • Moeten er licenties aangevraagd worden aan de gemeente?
  • Zijn er extra taken die moeten worden uitgevoerd bovenop de opruiming?
Boboke 4

Een overvol of vervuild pand vraagt welteverstaan meer werkuren.

De prijs van de opruiming van een inboedel heeft dus meerdere dimensies. Uiteraard is het type pand van eerste belang. Gaat het om een appartement of huis? Bedrijfspand of een garage? Zolder of kelder? De grootte speelt m.a.w. een belangrijke rol in de prijsbepaling, ook het aantal verdiepen van het pand speelt daarin een aanzienlijke rol omdat dit ofwel de extra kost van een ladderlift meebrengt, of de extra kosten in werkuren door het vele traplopen/gebruiken van lift.

Verder speelt de inhoud van het pand ook een belangrijke rol. Hoeveel percent van inboedel is voor de afvalcontainer? Hoeveel percent is nog bruikbaar? Is er misschien sprake van een vervuilde woning of een overvolle woning?

In veel gevallen betekent het gebruik van afval containers een grote besparing op werkuren vanwege het groot volume aan onbruikbaar materiaal in de inboedel. In het geval dat de inboedel niet voldoende afval genereert kiezen we om het afval zelf af te voeren naar het containerpark. Ook het gebruik van een ladderlift is af en toe zeer voordelig, maar ook vooral een must bij appartementen waar het anders niet mogelijk is om bepaalde stukken buiten te krijgen. Maar een ladderlift kan dus ook erg veel werkuren besparen, zeker wanneer we spreken over meerdere verdiepingen.

Ten slotte zijn er ook mogelijk extra kosten indien een volledige schoonmaak van het pand gewenst is, strippen van tapijten, een spoed opruiming, afspuiten van de oprit met hoge druk reiniger, of andere extra diensten.

Hoe je zelf de kosten kan drukken

Er zijn een aantal manieren waarop je de inboedel opruiming prijs naar beneden kan halen. De voornaamste tips die we hier meegeven geven als voordeel een flinke hap uit de prijs, maar als nadeel meer werk voor u zelf. Als je het bijvoorbeeld ziet zitten het voorbereidend werk van een inboedel opruiming zelf op te nemen en de opruimingsdienst enkel wil inschakelen voor het ophalen en afvoeren van de spullen moet dit een grote impact hebben op de prijs. Hoe je zelf begint aan een inboedel opruiming kan je lezen in onze inboedel opruim gids, maar wat we hier alvast kunnen meegeven is dat de helft van het werk voorbereiding en gestructureerd te werk gaan is.

Bij deze in volgorde de zaken die het meeste impact hebben op de kosten van een inboedel opruiming:

  1. Zelf kasten al leegmaken en alles sorteren
  2. Alles op gelijkvloers plaatsen indien van toepassing
  3. Grote meubelstukken demonteren indien van toepassing
  4. Duidelijk zijn in offerte aanvraag van wat er al gebeurd is en wat er nog moet gebeuren. Stuur foto’s mee voor extra duidelijkheid.

Vraag nu uw Inboedel Opruiming Offerte aan

De beste manier om achter de kostprijs van uw inboedel opruiming te komen is om contact op te nemen met een professionele inboedel opruimdienst zoals Boboke. Boboke staat voor betaalbaar kwaliteitswerk met een glimlach, en is daar ook gekend voor in en rond Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Geel, Mol, Gent, Hasselt, Genk, Leuven, Tienen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Roosendaal, Sint-Niklaas, Beveren, Sint-Truiden, en alles wat daar tussen of rond ligt.

Probeer zo specifiek mogelijk te zijn over de soort en de grootte van het pand, type en kwaliteit inhoud van het pand, en eventuele extra info en foto’s.

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Devin Tewari
Devin Tewari
Read More
Zeer vriendelijke mensen, werken heel netjes en professioneel. Ze vinden voor alle problemen wel een oplossing. Zeker om aan te raden 🙂
Brigitte Fryters
Brigitte Fryters
Read More
Heel tevreden. Super vriendelijke mensen. Hebben kei goed werk gedaan. Wij zijn heel tevreden met deze service. Dank u. Wij raden dit bedrijf aan.
Kristin Van Eyndhoven
Kristin Van Eyndhoven
Read More
Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. Alles super opgeruimd en bezemschoon. Vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader! 👍
Klaartje Bracke
Klaartje Bracke
Read More
Prima service voor goede prijs. Werken efficiënt, volgens afspraak. Als er zich, buiten hun wil, een probleem voordoet, doen zij al het mogelijke om gemaakte afspraken na te komen. Schatten snel in hoeveel alles zal kosten en houden zich ook aan deze prijs. Sterk werk, bedankt mannen!
Open chat
1
💬 Kunnen we helpen?
Hoi, kunnen we je helpen? 👍🏻