Opruimfirma Boboke voor huis leegmaken Boechout

Huis leegmaken Boechout? Boboke is al jaar en dag erg actief in de regio Boechhout. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van huizen, appartementen, bedrijfsgebouwen, kantoren, magazijnen en alle andere soort panden. In en rond de prachtige gemeente Boechout staan wij bekend om onze vlotte, betrouwbare en efficiënte service. Wij regelen uw inboedel opruiming van A tot Z. Dit omvat onder andere ook:

 

In onze zoektocht naar een firma om de woning van mijn moeder leeg maken, hebben we Boboke leren kennen. Boboke heeft de klus inmiddels al geklaard. Alles is perfect en volgens afspraak verlopen. Niet twijfelen, deze mensen weten van aanpakken en kennen hun stiel. Bedankt Boboke!
5/5

Woning leegmaken met spoed

Wij staan bij particulieren en bedrijven in Boechout bekend om onze vlotte en efficiënte service. Meestal om plaats te maken voor nieuwe kopers of huurders van de woning vraagt men ons wel eens om een huis leeg te maken tegen een korte deadline. Afhankelijk van onze agenda kunnen meestal wel de bezichtiging voor het opmaken van de offerte nog eerstdaags inplannen. Omdat we werken met eigen middelen (verhuiswagen, verhuislift, afvalcontainers, parkeerborden, etc…) kunnen we veel sneller schakelen dan onze concurrentie. In 99% van de gevallen halen we steeds de deadline. 

huis-leegmaken-boechout
Woning leegmaken in Boechout

Prijs huis leegmaken Boechout

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Omdat wij vlakbij Boechout gevestigd zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over vervelende voorrijkosten. Volgende zaken spelen een grotere rol in de prijs bepaling:

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de offerteberekening. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! De prijs van een inboedel opruiming is bij ons steeds op maat. Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Leegmaken huis Boechout incl. gratis stofzuig service

Er is eigenlijk maar 1 resultaat dat ons interesseert en dat is tevreden klanten. Door het leveren van een vlotte en kwalitatieve service waarbij we doen wat er van ons verwacht wordt plus net dat ietsje meer proberen we dit bij elke klant te realiseren (lees gerust een keertje onze Google klant reviews). Dat “ietsje meer” zal elke klant van ons onder andere krijgen in de vorm van een volledige gratis stofzuigbeurt van heel de woning!

Zolder, kelder of garage leegmaken

Een huis leegmaken wil voor ons zeggen vollédig leeg, van zolder tot kelder. Wij maken alle ruimtes systematisch leeg en voeren al het afval en goederen af. Maar u kan ons ook inschakelen voor kleinere opdrachten waarbij we bijvoorbeeld enkel een garagebox, zolder, kelder, of andere ruimte moeten leegmaken. Vermeld in uw offerte aanvraag om wat voor ruimte(s) het gaat dat leeg moet.

Rommelige of overwoekerde tuin terug netjes maken

Vergeet zeker ook niet de tuin en buitenplaatsen van de woning. Vermeld ons indien deze ook moeten worden opgeruimd. Ook indien er sprake is van een overwoekerde tuin kunnen wij deze terug volledig netjes maken. We mogen misschien geen professionele tuinier zijn, maar een tuin simpelweg opruimen en basis-netjes maken is geen enkel probleem voor ons en doen wij met alle plezier!

heel goede service geleverd, zeker een aanrader, alles volgens afspraak verlopen
5/5

Huis of appartement strippen Boechout

Boboke heeft meer dan 10 jaar ervaring in huizen strippen. Vloeren breken, muren slopen, bezetting afkappen langst muren of plafonds, afbreken van keukens, badkamers, inbouwkasten, enz… Een huis strippen kan bloed zweet en tranen kosten. Wij hebben de nodige energie, expertise en tools om dit volledig van A tot Z voor u te regelen. 

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline!

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke