Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

Google Badge Inboedel

Zolder laten opruimen

De zolder opruimen… Een zolder is als snel die ruimte waar je spullen die je niet frequent gebruikt in opbergt. De spullen stapelen zich op, tot op het punt dat het té erg wordt en je een knalvolle zolder hebt waar je zelfs niet meer binnen kan stappen. Een overvolle zolder opruimen is voor de meeste mensen geen droomjob, maar voor opruimfirma Boboke is dat het zéker wel! Garages, kelders, etc… én zolders opruimen is wat wij al jaar-en-dag doen. Wij hebben de nodige ervaring en know-how om elke ruimte snel en efficiënt op te ruimen! Maak dus dat die schatten van je zolder zijn en dan komen wij de overige rommel met plezier opruimen!

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort inboedels leegmaakt.

opruimingsdienst zolder
Overvolle zolder laten opruimen?

Zolder opruimen én schoonmaken

Simpelweg een zolder opruimen is één ding, maar Boboke stop daar niet en zal élke ruimte volledig bezemschoon opleveren. Eindelijk geen stof of spinnenwebben meer in uw zolder… Uw kelder zal weer als nieuw zijn en kan opnieuw dienen! 

Een lege en propere zolder is ook ideaal indien u de woning zou gaan verkopen of verhuren. Na een inboedel opruiming kan men foto’s nemen van een lege en propere woning, bijna zoals in de boekskes!

Onze service is inclusief

opruimingsdienst zolder
VOOR
zolder opruimen
NA


Prijs zolder opruimen

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over de omvang van de zolder opruiming en ook zoveel mogelijk info over de inhoud (afval?, hoeveelheid?, kasten vol of leeg?). U kan best in de correspondentie ook foto’s doorsturen (via mail of whatsapp). Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen. Indien nodig kunnen wij ook langskomen*.

Vandaag schuur opgeruimd en alles is meegenomen door Boboke. Snel en super verlopen. Bedankt voor de service!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle schatten uit de zolder hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen kelders

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke