Zolder laten opruimen

De zolder opruimen… Een zolder is gemakkelijk die ruimte waar je spullen die je niet frequent nodig hebt in opbergt. De spullen stapelen zich er op, tot op het punt dat het té veel wordt en je met een knalvolle zolder zit waar je zelfs niet meer binnen kan wandelen. Een overvolle zolder opruimen kost vaak veel tijd en energie die veel mensen er niet voor over hebben. Boboke heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Zolders opruimen, garages, kelders of zelf volledige woningen leegmaken. Wij doen het allemaal en leveren telkens een leeg en bezemschoon resultaat af!

Bedankt mannen!!!! Prima werk geleverd. Een echte aanrader. Wij vertellen het zeker verder.
5/5
opruimingsdienst zolder
Overvolle zolder opruimen... Misschien liggen er wel schatten?

De schatten op zolder mogen jullie er uit halen. De rest ruimen wij wel op!

Zolder opruimen én schoonmaken

Simpelweg een zolder opruimen is één ding, maar Boboke stop daar niet en zal élke ruimte volledig bezemschoon opleveren. Eindelijk geen stof of spinnenwebben meer in uw zolder… Uw kelder zal weer als nieuw zijn en kan eindelijk weer dienen! 

Een lege en propere zolder is ook ideaal indien u de woning zou gaan verkopen of verhuren. Na een inboedel opruiming kan men foto’s nemen van een lege en propere woning!

Zolder opruimen met behulp van ladderlift

Wij maken gebruik van onze eigen ladderlift en kunnen zonder problemen tot aan uw zolder reiken. Uiteraard moet er wel een raam opening zijn die voldoende groot is toegang geven aan de zolder, en moet ook de buiten situatie het toelaten om de ladderlift op de juiste positie te kunnen plaatsen. Indien dit kan is het steeds sterk aangeraden om gebruik te maken van een ladderlift. Het gebruik van een ladderlift zorgt namelijk voor een enorme tijd en energie besparing. Dit maakt de zolder opruiming voor de klant dus ook meer betaalbaar!

Onze service is inclusief

opruimingsdienst zolder
VOOR
zolder opruimen
NA

Prijs zolder opruimen

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over de omvang van de zolder opruiming en ook zoveel mogelijk info over de inhoud (afval?, hoeveelheid?, kasten vol of leeg?). U kan best in de correspondentie ook foto’s doorsturen (via mail of whatsapp). Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen. Indien het past maken we ook heel graag een afspraak voor een gratis vrijblijvende bezichtiging.

Vandaag schuur opgeruimd en alles is meegenomen door Boboke. Snel en super verlopen. Bedankt voor de service!
5/5

Afbraakwerken en zolder opruimen

Boboke is buiten in het opruimen van zolders of andere ruimtes ook gespecialiserd in allerlei afbraak werken. Wij kunnen volledige of gedeeltelijk woningen strippen of bepaalde afbraakwerken uitvoeren. Indien u afbraakwerken nodig hebt op uw zolder kunnen wij u een totaal service bieden omdat we ook alle opruimingen kunnen doen! Vermeld dit in uw offerte aanvraag aub.

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle schatten uit de zolder hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen kelders

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke