Leegmaken na overlijden

Een overlijden is nooit fijn. De periode erna is voor de nabestaanden vaak chaotisch en emotioneel moeilijk. Zij dienen niet alleen het verlies te dragen, maar krijgen er ook nog eens een hoop administratieve taken bij. Het appartement leegmaken na overlijden is daar een voorbeeld van. Dit is vaak een heel emotioneel proces. Terwijl u nog pal middenin het rouwproces zit, moet u op een te korte tijd snel beslissingen nemen. Helaas is het een noodzakelijk kwaad, want de woning moet in de meeste gevallen opnieuw verkocht of verhuurd worden

Bij opruimfirma Boboke beseffen we dan ook dat het leegmaken van een appartement na een overlijden een taak is die enorm kan doorwegen. Daarom nemen we dit graag voor u uit handen, zodat u uzelf kan concentreren op het rouwproces.

leegmaken appartement na overlijden
Wij kunnen appartementen tot de 10de verdieping en hoger bereiken

Appartement laten leegmaken na overlijden?

Indien u zelf de moed, tijd of energie niet heeft om het appartement leeg te maken, dan raden we aan een professionele inboedel opruimer in te huren. Boboke heeft bakken ervaring in appartementen leegmaken. Wij weten perfect welke voorbereidingen er moeten getroffen worden zodat elke ruimte snel en efficiënt leeg kan worden gemaakt. 

Een appartement laten opruimen na een overlijden houdt vaak in het leegmaken van de woning voor de verkoop of verhuur. Er kan dus met andere woorden tijdsdruk zijn. Precies daarom is Boboke een ideale partner voor een spoedige opruiming van het appartement. Wij maken gebruik van onze ladderlift, afvalcontainer(s) en verhuiswagen om alles zo snel mogelijk leeg én bezemschoon af te leveren! 

Appartement klaarmaken voor verkoop na overlijden

Na een overlijden is het mogelijks nodig om de woning van de overledene opnieuw op de markt te brengen en te verkopen of verhuren. Meestal wordt er hierbij overeengekomen dat de woning volledig moet worden leeggemaakt door de verkoper. Dit is zoals eerder geschreven een niet te onderschatten karwei. Indien u dit wil of moet uitbesteden kiest u best voor een professionele woning opruimingsdienst. Boboke heeft een uitgebreid partner netwerk met vastgoed makelaars, notarissen, gerechtsdeurwaarders etc… in de regio provincie Antwerpen, en helpt u graag uw woning zo snel mogelijk weer verkoop klaar te maken!

Appartement opruiming na overlijden met de nodige ondersteuning en begrip

Na een overlijden blijven er altijd een hele boel spullen over. Sommige hebben mogelijks nog financiële, of nog belangrijker, emotionele waarde. In overleg met de nabestaanden, blijven de belangrijkste bezittingen en waardevolle spullen bewaard. Boboke is namelijk geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een inboedel opruim dienst. Al de restanten nemen wij dus voor onze rekening. Op die manier proberen we u zoveel mogelijk te ontlasten. 

Onze medewerkers zorgen voor een gemoedelijke opruiming van A tot Z. Onze service is inclusief afvalcontainers, het regelen van parkeerborden, ladderliftservice en alle benodigde licenties daarrond. Boboke zal steeds zijn taken uitvoeren met het nodige begrip, discretie en respect voor de klant.

Vriendelijk team dat hard gewerkt heeft om op 2 dagen tijd ons ouderlijk huis volledig op te ruimen: meer dan 7 ton inboedel, oa ook uit grote, overvolle zolder en uit tuin. Echt álles weg voor een schappelijke prijs, en met veel respect voor het huis, bij ons zonder container. Proper gestofzuigd achtergelaten. Een aanrader!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Nadat de nabestaanden door de bezittingen zijn gegaan, kan de eigenlijke ontruiming beginnen. U kiest dus zelf welke spullen u graag wil bijhouden. De rest ruimen we vakkundig op met de grootste zorg voor de woning én voor de gemaakte afspraken. Kortom, we zorgen ervoor dat de woning snel weer bewoonbaar is.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Onze service is inclusief

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke