Huis leegmaken voor verkoop op verhuur

Een woning leegmaken bij een verkoop is slechts 1 van de stappen in de goede richting. Meestal is er vast wel wat meer werk aan de winkel om de woning volledig opnieuw klaar te maken voor verkoop of verhuur. Een huis leeghalen bij verkoop houdt meestal in dat er geen bewoners meer zijn. Mogelijks gaat het om een overledene of verhuisde persoon die de inboedel helaas heeft moeten nalaten. Meestal is één of meerdere van de kinderen dan verantwoordelijk voor huis klaar te maken voor verkoop of verhuur. 

Hoewel de klus van het leeghalen van een huis emotioneel gezien een heel moeilijke taak kan zijn, is dit meestal wel een van de eerste zaken die best gedaan kunnen worden. Dit geeft namelijk ruimte en plaats voor het nemen van duidelijke en mooie foto’s die gebruikt kunnen worden voor de verkoop. Ook geeft het plaats voor het uitvoeren van eventueel andere openstaande klusjes. Het nut van het ook daadwerkelijk uitvoeren van deze klusjes is natuurlijk afhankelijk van de staat en stijl van de woning en in welke staat en stijl men het huis op de markt wil brengen. 

huis leegmaken bij verkoop

Huis laten leeghalen voor verkoop?

Indien u zelf de moed, tijd of energie niet heeft om het huis leeg te halen, dan raden we aan een professionele inboedel opruimer in te huren. Boboke heeft bakken ervaring in huizen leegmaken. Wij weten perfect welke voorbereidingen er moeten getroffen worden zodat uiteindelijk elke ruimte snel én efficiënt leeg kan worden gemaakt. Zo maken wij in no-time het huis klaar voor verkoop!

Precies daarom is Boboke een ideale partner voor een spoedige opruiming van het huis. Wij maken gebruik van onze ladderlift, afvalcontainer(s) en verhuiswagen om alles zo snel mogelijk leeg én bezemschoon af te leveren! 

Hulpmiddelen voor een huis leeghalen bij verkoop

Onze medewerkers zorgen voor een gemoedelijke opruiming van A tot Z. Onze service is inclusief afvalcontainers, verhuiswagen, het regelen van parkeerborden, ladderliftservice en alle benodigde licenties daarrond. Wij regelen alles. Het énige wat u moet doen is markeren welke spullen we eventueel moeten laten staan, that’s it!

afvalcontainer
leegmaken appartement na overlijden
service-flat-leegmaken

Huis klaarmaken voor verkoop na overlijden

Een overlijden is nooit fijn. De periode erna is voor de nabestaanden vaak chaotisch en emotioneel moeilijk. Zij dienen niet alleen het verlies te dragen, maar krijgen er ook nog eens een hoop administratieve taken bij. Het huis leeghalen is daar een voorbeeld van. Dit is vaak een emotioneel proces. Terwijl u nog midden in het rouwproces zit, moet u op een korte tijd snel beslissingen nemen. Helaas is het een noodzakelijk kwaad, want de woning moet in veel gevallen opnieuw verkocht of verhuurd worden

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA

Rommelige of overwoekerde tuin terug netjes maken

Vergeet zeker ook niet de tuin en buitenplaatsen van de woning. Vermeld ons indien deze ook moeten worden opgeruimd. Ook indien er sprake is van een overwoekerde tuin kunnen wij deze terug volledig netjes maken. We mogen misschien geen professionele tuinier zijn, maar een tuin simpelweg opruimen en basis-netjes maken is geen enkel probleem voor ons en doen wij met alle plezier! Bovendien zal op deze manier de woning veel aantrekkelijker worden voor potentiële kopers of huurders!


Vriendelijk team dat hard gewerkt heeft om op 2 dagen tijd ons ouderlijk huis volledig op te ruimen: meer dan 7 ton inboedel, oa ook uit grote, overvolle zolder en uit tuin. Echt álles weg voor een schappelijke prijs, en met veel respect voor het huis, bij ons zonder container. Proper gestofzuigd achtergelaten. Een aanrader!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Nadat de nabestaanden door de bezittingen zijn gegaan, kan de eigenlijke ontruiming beginnen. U kiest dus zelf welke spullen u graag wil bijhouden. De rest ruimen we vakkundig op met de grootste zorg voor de woning én voor de gemaakte afspraken. Kortom, we zorgen ervoor dat de woning snel weer bewoonbaar is.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Onze service is inclusief

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke