Opruimfirma voor huis leegmaken Antwerpen

Huis leegmaken Antwerpen? Of het nu gaat om de stad Antwerpen of de provincie Antwerpen, wij staan klaar om uw inboedel opruiming te regelen van begin tot eind. In heel de provincie Antwerpen en ver daarbuiten staat Boboke bekend als een van de meest vlotte, efficiënte en betrouwbare opruimfirma’s. Al jaar en dag doen wij niets anders dan huizen, appartementen, bedrijfsgebouwen, kantoren en alle andere soorten panden leegmaken. Onze service omvat ook:

Goede service en naleving van afspraken. Is een aanrader voor wie niet zelf wil/kan opruimen.
5/5

Prijs huis leegmaken Antwerpen

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Omdat wij in Antwerpen gevestigd zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over vervelende voorrijkosten. Volgende zaken spelen een grotere rol in de prijs bepaling:

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de offerteberekening. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Leegmaken huis Antwerpen incl. gratis stofzuig service

Wij werken altijd naar hetzelfde resultaat toe: tevreden klanten. Dit doen we door te doen wat afgesproken is in de offerte + net dat ietsje meer. Wij stoppen namelijk niet na de woning van zolder tot kelder te hebben leeg geruimd maar voorzien de volledige woning ook nog eens van een grondige stofzuigbeurt, en dat nog gratis ook!

huis-leegmaken-antwerpen
Huis leegmaken Antwerpen

Woning leegmaken met spoed

Wij staan bekend in Antwerpen om onze vlotte en efficiënte service. We reageren in 99% van de gevallen nog dezelfde dag op mails en berichtjes en plannen de bezichtiging (indien mogelijk) en de opruiming steeds zo snel mogelijk in. Bovendien werken we met onze eigen verhuiswagen, verhuislift, afvalcontainers en parkeerborden. Wat er voor zorgt dat we net dat ietsje sneller kunnen schakelen dan onze concurrenten. Vermeld in je offerte aanvraag uw deadline indien van toepassing. 

Woning leegmaken Antwerpen bij verkoop

Zoekt u uw woning in Antwerpen te verkopen of verhuren dan is het de boodschap om deze zo presentabel mogelijk te maken. Mogelijks is een inboedel opruiming dan aan de orde? Schakel hiervoor een professionele opruimfirma in die de nodige ervaring heeft om dit op een vlotte, efficiënte en veilige manier kan gedaan krijgen zonder overlast voor buren of omwonenden. Wij maken uw huis of appartement volledig klaar voor verkoop in no-time!

Rommelige of overwoekerde tuin of binnenplaats opruimen

Ook voor rommelige buitenterreinen of overwoekerde tuinen kan u ons inschakelen. Wij ruimen alles netjes op, snoeien overtollig groen indien nodig en voeren al het afval af. Op deze manier bent u snel afgeholpen van die rommelige of verwilderde tuin en krijgt u van ons een lege nette tuin of koer in de plaats! 

Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. heel het huis, garage, tuinhuis werd vlot opgeruimd en bezemschoon gemaakt. Ook vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader. 1000 x bedankt Boboke voor het harde werk
5/5

Huis of flat strippen Antwerpen

Meestal wordt het huis na het leegmaken verkocht. In andere situaties kan het ook zijn dat de woning wordt gerenoveerd. Een onvermijdbare klus die voor de renovatie moet gebeuren is dan meestal het volledig of gedeeltelijk strippen van het huis. Boboke heeft meer dan 10 jaar ervaring in allerlei afbraakwerken. U kan m.a.w. ook beroep doen op onze diensten voor het strippen van het huis of appartement. Vermeld dit in uw offerte aanvraag.

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline!

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke