Boedelruimer Boboke inhuren voor huis leegmaken Lier

Huis leegmaken Lier? Boedelruimer Boboke is al meer dan 10 jaar zeer actief in de regio Lier als een top keuze voor het leegmaken van huizen, appartementen, bedrijfsgebouwen, kantoren, magazijnen en alle andere soort panden. Wij staan in de prachtige gemeente Lier bekend om onze vlotte & efficiënte service en vele tevreden klanten. Wij regelen uw inboedel opruiming van A tot Z en garanderen een volledig leeg én bezemschoon resultaat!

 

Ik heb een zeer goede ervaring met het team van Boboke (bij het recent opruimen van een inboedel). Afspraken zijn nagekomen, de werken zijn goed uitgevoerd, correcte prijs. Extra taken werden vlot en flexibel ingepland. Ik kan ze alleen maar aanbevelen.
5/5

Leegmaken huis Lier inclusief gratis stofzuigen volledige woning

Tevreden klanten, dat is voor ons het doel van élke opdracht. Door het leveren van een vlotte en kwalitatieve service met goede communicatie en het naleven van afspraken proberen we dit telkens opnieuw te realiseren. Daarbovenop doen wij ook aan “over-delivery” en proberen we de concurrentie nog verder achter ons te laten door net dat ietsje meer service te bieden. Wat we bijvoorbeeld altijd doen is na het leegmaken van het huis, het volledige pand gratis grondig stofzuigen!

Woning leegmaken met spoed

Wij staan bij particulieren en bedrijven in Lier bekend om onze vlotte en efficiënte service. Indien uw woning met spoed moet worden leeggemaakt bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij gebruik maken van eigen middelen (verhuiswagen, verhuislift, afvalcontainers, parkeerborden, etc…) zijn wij in staat net dat ietsje sneller te schakelen dan onze concurrentie. We reageren bovendien steeds dezelfde dag nog op uw offerte aanvraag. Indien onze agenda het toelaat plannen we u dezelfde week nog in.

huis-leegmaken-lier
Huis leegmaken in Lier

Prijs huis leegmaken Lier

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Omdat wij vlakbij Lier gevestigd zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over vervelende voorrijkosten. Volgende zaken spelen een grotere rol in de prijs bepaling:

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de offerteberekening. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! De prijs van een inboedel opruiming is bij ons steeds op maat. Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Zolder, kelder of garage leegmaken

U kan ook bij Boboke terecht voor kleinere opdrachten. Bijvoorbeeld het leegmaken van een enkele ruimte of kamer. Men schakelt ons vaak in voor het leegmaken van een garagebox, zolder, kelder of andere ruimte. Wij stellen steeds onze offerte samen op maat van uw inboedel opruiming. Vermeld in uw offerte aanvraag om welke ruimte het gaat en voeg eventueel foto’s bij.

Rommelige of verwilderde tuin opruimen

Wil u graag ook de tuin terug presentabel maken voor bijvoorbeeld potentiële kopers of huurders van de woning? Ook hiervoor kan u op ons rekenen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in alle soorten opruimingen, inclusief een rommelige of verwilderde tuin opruimen. Wij voeren al de rommel en het snoeiafval zelf af. 

heel goede service geleverd, zeker een aanrader, alles volgens afspraak verlopen
5/5

Huis of appartement strippen Lier

Boboke heeft meer dan 10 jaar ervaring in strippen! Daarmee bedoelen we huizen strippen…. Vloeren breken, muren slopen, bezetting afkappen langst muren of plafonds, afbreken van keukens, badkamers, inbouwkasten, enz… Een huis strippen kan bloed zweet en tranen kosten. Wij hebben de nodige energie, expertise en tools om dit volledig van A tot Z voor u te regelen. 

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline!

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke