Ontruimingsdienst Boboke

Een woning ontruimen is vaak een hele karwei die meerdere dagen inneemt. Niet iedereen heeft de tijd of energie voor het vele gesleur van oude meubels en inboedel afval. Boboke’s Woning Ontruiming staat al meer dan 10 jaar bekend als een hoog aangeschreven ontruimingsdienst. Ontruimen in onze passie en expertise! Of het nu om een woning, flat, magazijn of kantoor gaat, elke soort inboedel krijgen wij klein, of beter gezegd leeg & bezemschoonOntruimingsdienst Boboke is een van de meest betrouwbare & betaalbare partners om uw woning te laten ontruimen.

Bedankt mannen !!!! Prima werk geleverd 👍 Een echte aanrader. Wij vertellen het zeker verder.
5/5

Woning ontruimen en klaarmaken voor verkoop

Wil u uw woning klaarmaken voor verkoop? Meestal wordt er overeengekomen dat het leegmaken van de woning de verantwoordelijkheid van de verkoper is. Dit is een grote karwei dat vaak onderschat wordt. Indien u dit wil uitbesteden moet u kiezen voor een professionele woning ontruiming. Boboke heeft een uitgebreid partner netwerk met vastgoed makelaars, notarissen, gerechtsdeurwaarders etc… in de regio Vlaanderen. Wij worden vaak aangeraden hierdoor omdat men weet dat men van ons een snel en bezemschoon resultaat kan verwachten.

huis leegmaken

Ontruimingsdienst Inhuren?

Bij een woning ontruimen komt vaak meer bij kijken dan je initieel zou denken. Meestal moet je gebruik maken van 1 of meerdere hulpmiddelen zoals afvalcontainer(s), parkeerborden, een ladderlift en alle benodigde licenties daarbij (meestal aan te vragen bij de gemeente). Het is altijd een hele rompslomp die meerdere dagen in beslag neemt. Het is ook belangrijk dat je een woning ontruiming structureel aanpakt en de nodige stappen in de juiste volgorde uitvoert. Dat is waar de jaren lange ervaring en know-how van Ontruimingsdienst Boboke echt van pas komt, zeker als de ontruiming met enige spoed moet gebeuren. 

Vaak is het inschakelen van een ontruimingsdienst niet alleen een kwestie van geen tijd of geen zin, maar eerder een emotionele kwestie, waar men bijvoorbeeld tijdens het rouw proces na een overlijden deze taken liever uitbesteed aan een professionele woning ontruimer, wat uiteraard zeer begrijpelijk is. Soms gaat het ook om een geschillen kwestie tussen erfgenamen, waar men onderling overeenkomt om een ontruimingsdienst in te schakelen. Wij hebben al vele situaties tegengekomen. Wij zullen steeds met het nodige begrip en respect voor elk soort van deze situaties de woning ontruiming uitvoeren.

Ontruimen vervuilde of overvolle woning

Ook voor een woning waar er sprake is van grote vervuiling of een overvolle woning kan u beroep doen op ontruimingsdienst Boboke! Na meer dan 10 jaar als woning ontruimer zijn wij letterlijk bijna alles al tegengekomen op dit vlak. Wij hebben met andere woorden geen schrik om onze handen vuil te maken en zullen steeds met de nodige discretie onze job uitvoeren. Laat zeker wel bij je offerte aanvraag weten dat het om een vervuilde of overvolle woning gaat.

Prijs Woning Ontruiming

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Volgende zaken spelen een grotere rol in de prijs bepaling:

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de offerteberekening. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! De prijs van een inboedel opruiming is bij ons steeds op maat. Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

afvalcontainer

Na een overlijden of na de verkoop moet de woning meestal tegen een bepaalde datum leeg gemaakt worden. Indien u met spoed een opruiming van een inboedel nodig hebt kan u van ons rekenen op een snelle service. Woning ontruiming Boboke staat voor u klaar en kan gebruik maken van de nodige hulpmiddelen die het huis leegmaken sterk kan versnellen: Het gebruik van een ladderlift en afval container(s) (indien nodig). Op deze manier zorgt ons team dat de woning leeggemaakt is in no-time. Bovendien zit het volledig stofzuigen van de woning bij Boboke steeds gratis in de prijs inbegrepen! Wij laten het huis leeg en bezemschoon achter zodat deze opnieuw verkoop klaar is.

Zeer vriendelijke mannen, perfect op afspraak en werken aan een snel tempo! Bedankt.
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de woning inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
garage opruimen
VOOR
garage laten opruimen
NA
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke