Opruimdienst voor huis leegmaken Merksem

Huis leegmaken Merksem? Opruimdienst Boboke kan u hierbij van dienst zijn! Wij zijn een gevestigde waarde in en rond Merksem en bovendien een herkende boedelruimer. In de gemeente Merksem zijn we heel actief en staan we bekend om onze betrouwbare en vlotte service. Wij kunnen uw huis leegmaken en regelen alles van A tot Z.

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Zeer vriendelijke mannen, perfect op afspraak en werken aan een snel tempo! Bedankt.
5/5

Leegmaken huis Merksem + gratis stofzuig service

In elke kamer en achter elk hoekje maken wij de ruimtes leeg. Geen enkele 1m² wordt door ons overgeslagen. U kan er op rekenen dat uw woning van zolder tot kelder leeg zal zijn. Bovendien voorzien wij de gehele woning van een -free of charge- grondige stofzuigbeurt! Zo is de woning weer helemaal presentabel voor nieuwe kopers of huurders.

Prijs woning leegmaken Merksem

Omdat wij vlakbij Merksem gevestigd zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over onnodig dure voorrijkosten. Volgende zaken hebben echter wel impact op de prijs van het huis leegmaken:

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de kostenraming. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

huis-leegmaken-merksem
Leegmaken van een woning in Merksem

Huis leegmaken Merksem bij verkoop

Een woning klaarmaken voor verkoop doet men in een aantal stappen. Één van die stappen is het leegmaken van het huis. Want wil men een woning presentabel maken voor potentiële kopers of huurders, dan kan je er best voor zorgen dat de woning proper en leeg is. Om veel tijd en energie te besparen kan u dit laten doen, door een professionele boedelruimer

Huis strippen Merksem

Indien de woning te Merksem wordt gerenoveerd later hoeft ons verhaal niet te stoppen bij het leegmaken van de woning. Voorafgaand aan een renovatie moet meestal de woning volledig of gedeeltelijk worden gestript. Laat dat nu precies zijn waar Boboke ook in uitblinkt. All meer dan 10 jaar kan u bij ons buiten het leegmaken van huizen ook op ons rekenen voor allerhande afbraakwerken. Wil je een flink pak tijd besparen? Laat je woning strippen door Boboke! 

Rommelige of overwoekerde tuin opruimen

U leest het goed, wij ruimen niet enkel binnen ruimtes op, maar ook buitenterreinen en tuinen! Rommelige of overwoekerde tuinen weer netjes maken is één van onze specialiteiten. AL meer dan 10 jaar doen wij namelijk niets anders. Wij maken je tuin weer volledig presentabel!

Vandaag schuur opgeruimd en alles is meegenomen door Boboke. Snel en super verlopen. Bedankt voor de service!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

garage opruimen
VOOR
garage laten opruimen
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke