Winkel pand laten opruimen en leegmaken

Leegmaken winkel pand, warenhuis, etalage, showroom of ander soort winkel pand? Bij Bokoke kan u rekenen op een vlotte en betrouwbare opruim service! Verhuizingen, faillissementen, uitzettingen,  stopzettingen, overnames, fusies, herorganisaties, etc… Het zijn allemaal fases die zich kunnen voordoen gedurende de levensloop van een bedrijf. Praktisch gezien moet er vaak heel wat geregeld worden, waaronder soms ook ontruimingenvan volledige of gedeeltelijke bedrijfsgebouwen-of ruimtes zoals bijvoorbeeld het leegmaken van een winkel pand.

Bijvoorbeeld na een uitverkoop of veiling kunnen er nog heel wat onbruikbare spullen, winkel meubels of afval overblijven. Dit is waarvoor u beroep kan doen op een professionele inboedel opruimer zoals Boboke.

Kleine tot zeer grote opdrachten

Bij Boboke helpen we uw zaak graag vooruit en staan wij paraat voor het leegmaken van uw kantoor gebouw, hangar of elk ander soort bedrijfsgebouw/buitenterrein. Wij hebben de nodige middelen voor kleine opdrachten tot zeer grote opdrachten, waarbij we kunnen upschalen op alle nodige vlakken.

Goede service en naleving van afspraken. Is een aanrader voor wie niet zelf wil/kan opruimen.
5/5

Verhuizen van goederen

Indien er spullen zijn die niet moeten worden afgevoerd voor recyclage of vernietiging, maar moeten worden verhuist van punt A naar punt B, dan ook kan u beroep doen op onze diensten. Van kleine tot grote verhuizingen of transporten, wij kunnen uw goederen verplaatsen van A naar B. 

Kleine afbraakwerken winkelgebouw, casco zetten of volledig strippen van handelpand

Boboke is ook gespecialiseerd in allerlei afbraak- en ontmantelingswerken. Wij kunnen showrooms, koelcellen, inbouw meubels, rekken of stellingen, etc.. demonteren en/of afbreken. Ook het volledig strippen van panden behoord tot onze specialiteiten. Wij voeren al het afval zelf af.

Het casco zetten van handelspanden omvat een grondige demontage en verwijdering van diverse onderdelen en structurele elementen. Bij Bokoke beseffen we dat dit proces veelomvattend is en verder gaat dan enkel het vrijmaken van een ruimte. Onze ervaren teams zijn bedreven in het verwijderen van elementen zoals tegels, laminaat, tapijt, pleisterwerk, valse wanden, valse plafonds, gipsplaten, sanitaire voorzieningen, waterleidingen, elektrische installaties, ventilatiesystemen, en meer.

leegmaken-winkel-pand
Leegmaken van winkelpand na uitverkoop of veiling

Werkwijze leegmaken winkel pand

Voor het leegmaken van een winkel pand komen wij altijd eerst ter plaatse kennismaken en inspecteren wat de opdracht precies inhoud. Dan kunnen we inschatten welke hulpmiddelen we zullen moeten inzetten (afvalcontainers,  verhuiswagen, verhuislift, etc…) Ook kijken we of er voldoende bereikbaarheid kan gegarandeerd worden voor de plaatsing van deze middelen. 

Verder bekijken we ook naar het soort van goederen en materiaal dat moet worden afgevoerd. Tezamen met de ingeschatte duur van de opdracht zal dit de offerte prijs bepalen. Wij berekenen onze offertes altijd op maat van de opdracht. Onze offertes zijn transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Wij houden van het eerbiedigen van gemaakte afspraken en voeren de werken uit tegen de overeengekomen prijs.

Afvoeren van e-waste en gevoelige data

Online of digitale archieven die niet mee verhuizen kunnen ook door ons worden afgevoerd en vernietigd. U ontvangt van ons een certificaat van data vernietiging indien u dat wenst. Andere e-waste kan ook bij ons terecht en kunnen we afvoeren naar recyclage bedrijven. 

Vlot en bezemschoon resultaat

Met meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van bedrijven weten we perfect hoe we uw winkelpand op een vlotte, efficiënte en veilige manier kunnen leegmaken, zodat uw bedrijf snel verder geholpen is. Bij ons kan u bovendien rekenen op een tijdig én bezemschoon resultaat!

Vlot en bezemschoon resultaat

Met meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van bedrijven weten we perfect hoe we uw winkelpand op een vlotte, efficiënte en veilige manier kunnen leegmaken, zodat uw bedrijf snel verder geholpen is. Bij ons kan u bovendien rekenen op een tijdig én bezemschoon resultaat!

Zeer betrouwbare service, harde werkers, punctueel en een goed resultaat. Bedankt Boboke!
5/5

Meer dan enkel leegmaken van winkel panden

kantoor opruiming voor
VOOR
kantoor opruiming na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke