Strippen en Casco Zetten van Handelspanden

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het grondig strippen en casco zetten van uw handelspand? Zoek niet verder, want bij Bokoke zijn we de experts in afbraakwerken en het transformeren van commerciële ruimtes.

Kleine tot zeer grote opdrachten

Bij Boboke helpen we uw zaak graag vooruit en staan wij paraat voor het leegmaken van uw kantoor gebouw, hangar of elk ander soort handelspand of buitenterrein. Indien er ook afbraakwerken zoals het strippen of casco zetten van het handelspand vereist is kunnen wij hier voor zorgen. Wij hebben de nodige middelen voor kleine opdrachten tot zeer grote opdrachten.

Goede service en naleving van afspraken. Is een aanrader voor wie niet zelf wil/kan opruimen.
5/5

Strippen van een handelspand of kantoor

Het strippen van een handelspand vereist een doordachte aanpak en nauwgezette uitvoering. Bij Bokoke hebben we een bewezen staat van dienst in het professioneel strippen van handelspanden. Of het nu gaat om het verwijderen van tegels, laminaat, tapijt, pleisterwerk, valse wanden, valse plafonds, gipsplaten, sanitaire voorzieningen, waterleidingen, elektrische installaties, ventilatiesystemen, en meer – wij staan garant voor een vakkundige aanpak.

Bedrijfsgebouw casco zetten

Bij Bokoke begrijpen we dat elk handelspand uniek is. Daarom bieden we een op maat gemaakte service voor het casco zetten van handelspanden. Of u nu alleen de niet-essentiële elementen wilt verwijderen om uw pand tot een casco staat te brengen, of als u een volledige afbraak en herbouw overweegt waarbij zelfs de ruwbouw wordt blootgelegd, wij hebben de expertise en middelen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

handelspand-casco
Casco zetten handelspand voor het vinden van een nieuwe huurder

Werkwijze afbraakwerken handelspand

Voor alle soorten werken komen wij altijd eerst ter plaatse kennismaken en inspecteren wat de opdracht precies inhoud. Dan kunnen we inschatten welke hulpmiddelen we zullen moeten inzetten (afvalcontainers,  verhuiswagen, verhuislift, etc…) Ook kijken we of er voldoende bereikbaarheid kan gegarandeerd worden voor de plaatsing van deze middelen. 

Verder bekijken we ook naar het soort van goederen en materiaal dat moet worden afgevoerd. Tezamen met de ingeschatte duur van de opdracht zal dit de offerte prijs bepalen. Wij berekenen onze offertes altijd op maat van de opdracht. Onze offertes zijn transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Wij houden van het eerbiedigen van gemaakte afspraken en voeren de werken uit tegen de overeengekomen prijs.

Afbraakwerken op Professioneel Niveau

Onze teams zijn getraind in het uitvoeren van afbraakwerken met de hoogste precisie en zorgvuldigheid. We zorgen ervoor dat uw handelspand veilig en efficiënt wordt gestript en heropgebouwd volgens uw exacte specificaties. We hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken en transparante offertes, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Met meer dan 10 jaar ervaring in afbraakwerken en het strippen en casco zetten van handelspanden, kunt u vertrouwen op Bokoke voor een vlotte en professionele uitvoering van uw project. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat. Uw handelspand is bij ons in goede handen.

Handelspand Klaarmaken voor Verhuur

Bij Bokoke zijn we gespecialiseerd in het strippen en casco zetten van handelspanden. We begrijpen echter dat een gestript handelspand niet altijd meteen klaar is voor verhuur. Daarom werken we nauw samen met vastgoedeigenaars en vastgoedbeheerders om ervoor te zorgen dat het pand volledig huurklaar wordt gemaakt. Hoewel we zelf geen herinrichtingsdiensten aanbieden, kunnen we u wel begeleiden en doorverwijzen naar betrouwbare professionals die gespecialiseerd zijn in het herinrichten van commerciële ruimtes. Ons doel is om u te voorzien van een gestript handelspand dat perfect is voor verdere aanpassingen en huur. We kunnen u helpen bij het coördineren van deze aanvullende diensten, zodat u snel en efficiënt uw handelspand kunt verhuren.

Zeer betrouwbare service, harde werkers, punctueel en een goed resultaat. Bedankt Boboke!
5/5

Meer dan enkel afbraakwerken

kantoor opruiming voor
VOOR
kantoor opruiming na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke