Inboedel bij een faillissement laten leeghalen en ophalen

Wordt er een punt gezet achter een bepaalde bedrijfsvoering? Vaak blijft er een inboedel achter die moet worden opgeruimd. Een inboedel van een faillissement leegmaken kan vaak enkele dagen duren, afhankelijk van de omvang van het bedrijf. Laat dit doen door een professionele inboedel opruimer die de nodige manschappen, ervaring en tools tot zijn beschikking heeft. Zo zal de inboedel die overbleef na de stopzetting snel & efficiënt opgeruimd zijn! Onze service is steeds inclusief:

Professionele service. Op tijd volgens de afspraak en de klus was snel geklaard.
5/5
leegmaken-kantoor
Inboedel opruiming faillissement van kantoor bedrijf

Bedrijfsontruiming na faillissement werkwijze

Voor het ontruimen van een bedrijf gaan we altijd eerst ter plaatse om kennis te maken en de opdracht in detail te bekijken. Op die manier kunnen we inschatten welke hulpmiddelen we moeten gebruiken, zoals afvalcontainers en een verhuislift. We controleren ook of de locatie voldoende toegankelijk is voor het plaatsen van deze hulpmiddelen.

Daarnaast kijken we naar het type goederen en materialen dat moet worden afgevoerd. Samen met de geschatte duur van de opdracht bepaalt dit de prijs van de offerte. We stellen onze offertes altijd op maat van de opdracht op. Ze zijn transparant en bevatten geen kleine lettertjes.

We hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken en voeren het werk uit tegen de afgesproken prijs.

Afvoeren van e-waste en gevoelige data na faillissement

Online of digitale archieven die na een faillissement moeten worden vernietigd kunnen ook bij ons terecht. U ontvangt van ons een certificaat van data vernietiging indien u dat wenst. Andere e-waste kan ook bij ons terecht en kunnen we afvoeren naar recyclage bedrijven. 

afvalcontainer
leegmaken appartement na overlijden
service-flat-leegmaken

Vlot en bezemschoon resultaat

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van bedrijven weten we precies hoe we elke onderneming snel, efficiënt en veilig kunnen ontruimen, zodat uw bedrijf snel opgeruimd is. Bovendien werken wij met eigen middelen zoals een eigen verhuiswagen, verhuislift en afvalcontainers. Dit stelt ons in staat flexibeler te zijn en erg snel te schakelen! Bij ons kunt u er dus op vertrouwen dat de klus op tijd zal worden afgewerkt.

kantoor opruiming voor
VOOR
leegmaken-kantoor
NA
Wij hadden een grote verhuis met ongeveer 30 bureaus en heel wat kasten en toebehoren die nog op de oude locatie stonden en dienden verwijderd te worden. Boboke heeft dit heel professioneel afgehandeld zonder enig probleem. Een hardwerkend no nonsense bedrijf. Wij bevelen hen aan indien er flink opgeruimd moet worden. DGA Shipping BV
5/5

Leegmaken van alle soorten bedrijf gebouwen en ruimtes

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke