Dienst inhuren voor huis laten leegmaken Merksplas

Huis leegmaken te Merksplas? U kan gerust zelf de woning ontruimen, maar als u net zoals de meeste mensen daar geen tijd, zin of energie voor hebt kan u best beroep doen op een professionele opruimfirma. Laat dat nu precies zijn wat Boboke al jaar en dag voor bekend staat in en rondom de gemeente Merksplas! Wij maken uw huis leeg op een vlotte, efficiënte & veilige manier en regelen alles van A tot Z, inclusief: 

Wij hadden een grote verhuis met ongeveer 30 bureaus en heel wat kasten en toebehoren die nog op de oude locatie stonden en dienden verwijderd te worden. Boboke heeft dit heel professioneel afgehandeld zonder enig probleem. Een hardwerkend no nonsense bedrijf. Wij bevelen hen aan indien er flink opgeruimd moet worden. DGA Shipping BV
5/5

Prijs inboedel opruiming Merksplas

Gezien wij vlakbij Merksplas gevestigd zijn hoeft u in ieder geval al niet wakker te liggen van gekke voorrijkosten! Andere zaken die wel de prijs beïnvloeden zijn:

Op basis van deze factoren kunnen wij bepalen welke hulpmiddelen er zullen moeten worden ingezet (ladderlift, afvalcontainers, parkeerborden, licenties aan te vragen bij gemeente Merksplas, etc…). Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande zaken en deel eventueel ook foto’s in de mail/WhatsApp correspondentie. Indien het past komen wij ook graag op locatie voor de offerte berekening van de inboedel opruiming.

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Inboedel Opruimingen Boboke

Reeds meer dan 10 jaar is Boboke professionele inboedel opruimer in heel België. Wij staan in en rondom Merksplas gekend voor onze vlotte, betrouwbare en betaalbare service. Voor ons staat de klant centraal, de wensen van de klant worden gerespecteerd en de opdracht wordt zo snel als mogelijk uitgevoerd. Wij houden van persoonlijk direct contact en hebben steeds de voorkeur om op locatie de offerte berekening te doen zodat de ingeschatte prijs zo dicht mogelijk bij de factuur prijs ligt.

huis-leegmaken-merksplas
Huis leegmaken Merksplas

Huis leegmaken in Merksplas van zolder tot kelder

Volledig leeg & bezemschoon. Zo zal u alle ruimtes in het huis aantreffen als wij klaar zijn met jouw woning, zodat het snel klaar is voor verkoop of verhuur. Ook voor de opruiming van aparte ruimtes kan u beroep doen op ons. Wij maken uw kelder, zolder, garage of andere ruimte volledig leeg en bezemschoon!

Heel stipt op tijd. Super vriendelijk. Heel efficiënt en professioneel. Fantastisch werk, ik dank jullie van harte en kan iedereen deze mensen aanbevelen!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
kelder opruimen
VOOR
opgeruimde kelder
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke