Huis laten leegmaken in Rijkevorsel

Huis leegmaken in Rijkevorsel? Geen probleem voor inboedelopruimer Boboke! Wij zijn gesitueerd in de regio Malle – Rijkevorsel en hebben reeds +10 jaar ervaring in het leegmaken van alle soorten panden, binnen-en buitenruimtes. We beschikken over de nodige ervaring, mankracht en hulpmiddelen om elke inboedel op een snelle, efficiënte en veilige manier leeg te maken!

Vandaag schuur opgeruimd en alles is meegenomen door Boboke. Snel en super verlopen. Bedankt voor de service!
5/5

Bedrijf inhuren voor leegmaken inboedel?

In situaties zoals een verhuis, overlijden, scheiding of wat dan ook waarbij er een woning volledig moet worden leeggemaakt kan men ofwel kiezen om dit zelf te doen of om dit uit te besteden aan een professionele inboedel opruimer. Gezien een inboedel opruiming vaak onderschat wordt en meestal meerdere dagen tot zelfs meerdere weken in beslag kan nemen, wordt er meestal aangeraden dit te laten doen. De meeste mensen hebben namelijk geen tijd, zin of energie hiervoor. Opruimer Boboke heeft dit alles wel! Wij zorgen steeds voor een leeg én bezemschoon resultaat.

 

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

huis-leegmaken-rijkevorsel
Leegmaken van een woning te Rijkevorsel

Huis leegmaken Rijkevorsel en klaarmaken voor verkoop

In het geval van een overlijden, verhuis, scheiding of andere situatie moet de woning bijna altijd opnieuw klaargemaakt worden voor verkoop of verhuur. Een van de zaken die hierbij meestal al eerst best kan gebeuren is het volledig leegmaken van het huis. Op deze manier is er voldoende ruimte voor het nemen van mooie en representatieve verkoop foto’s. Boboke staat altijd klaar voor u om u hierbij van dienst te zijn! Wij zorgen steeds voor een snel en bezemschoon resultaat.

Prijs inboedel opruiming te Rijkevorsel

De prijs van een inboedel opruiming heeft meerdere invloeden. In ons blog artikel over hoeveel een inboedel opruiming kan kosten kan u meer lezen over alle factoren die hier in een rol spelen. Kort samengevat gaat het vooral over het type woning (appartement, huis, villa), het aantal verdiepingen, de hoeveelheid spullen en de soort van spullen/afval. Geef bij je offerte aanvraag steeds zoveel mogelijk info over deze zaken. Ook het delen van foto’s in onze mail/whatsapp correspondentie kan ons helpen een accurate offerte prijs te berekenen. 

Ik heb een zeer goede ervaring met het team van Boboke (bij het recent opruimen van een inboedel). Afspraken zijn nagekomen, de werken zijn goed uitgevoerd, correcte prijs. Extra taken werden vlot en flexibel ingepland. Ik kan ze alleen maar aanbevelen.
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

kelder opruimen
VOOR
opgeruimde kelder
NA
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke