Leegmaken van woningen door Boboke

Wij helpen u graag uw huis volledig leeg en bezemschoon te maken. Al meer dan 10 jaar staan we bekend om onze snelle, betrouwbare en kwalitatieve service (zie klant reviews op Google). Inboedels leegmaken is onze passie en expertise! Of het nu om het leegmaken van woning, leegmaken van appartement, bedrijf of kantoor gaat, elke soort inboedel krijgen wij klein, of beter gezegd volledig leeg én bezemschoon!

Zeer betrouwbare service, harde werkers, punctueel en een goed resultaat. Bedankt Boboke!
5/5

Woning klaarmaken voor verkoop

Wil u uw woning klaarmaken voor verkoop? Meestal wordt er dan overeengekomen dat de woning volledig moet worden leeggemaakt. Dit is een niet te onderschatten karwei. Indien u dit wil uitbesteden kiest u best voor een professionele woning opruimingsdienst. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vak van huizen leegmaken en werken op een erg vlotte & efficiënte manier, zodat uw woning snel klaar is voor verkoop of verhuur!

Leegmaken alle soorten panden

Onze service is inclusief

Leegmaken van woningen
Boboke in actie bij het leegmaken van een woning

Dienst voor het leegmaken van huizen inhuren?

Bij het leegmaken van woningen komt vaak veel meer bij kijken dan je initieel zou denken. Meestal moet je gebruik maken van meerdere hulpmiddelen zoals 

Wij regelen al deze zaken voor u!

Na al de voorbereidingen wacht er meestal een hele berg werk op je, die veel meer tijd zal vragen indien je weinig of geen ervaring hebt in het structureel leegmaken van huizen. Het is belangrijk dat je een huis structureel leegmaakt en hierbij de nodige stappen in de juiste volgorde zet. Hier is waar de jaren lange expertise en know-how van Boboke echt van pas komt, zeker als de ontruiming met enige spoed moet gebeuren.

Woning leegmaken na overlijden

Een overlijden is nooit fijn. De periode erna is voor de nabestaanden vaak chaotisch en emotioneel moeilijk. Zij dienen niet alleen het verlies te dragen, maar krijgen er ook nog eens een hoop administratieve taken bij. Het leegmaken van de woning na overlijden is daar een voorbeeld van.  Dit is vaak een emotioneel proces. Terwijl u nog midden in het rouwproces zit, moet u op een korte tijd snel beslissingen nemen. Helaas is het een noodzakelijk kwaad, want de woning moet in veel gevallen opnieuw verkocht of verhuurd worden.  Bij Inboedel Boboke beseffen we dan ook dat het ontruimen van de woning een taak is die enorm kan doorwegen. Daarom nemen we dit graag voor u uit handen, zodat u uzelf kan concentreren op het rouwproces.

Vervuilde of overvolle woning leegmaken

Ook wanneer er sprake is van een vervuilde of overvolle woning opruimen kan u beroep doen op Boboke! Na meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van woningen zijn wij letterlijk bijna alles al tegengekomen op dit vlak. Van huizen met schimmel op de muren en plafond tot en met huizen tot de nok gevuld met spullen. Wij hebben met andere woorden geen schrik om onze handen vuil te maken of aan helse opdrachten te beginnen. Bovendien zullen wij steeds met de nodige discretie en respect onze job uitvoeren. Graag vermelden in uw offerte aanvraag indien de opdracht dit omvat.

Prijs Leegmaken van Huizen

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over het type woning dat moet worden leeggemaakt:. 

Volgende zaken spelen de voornaamste rol in de prijs bepaling:

Volgende zaken zitten bij ons sowieso altijd inbegrepen in de offerte prijs:

Volgende zaken zijn bij ons volledig gratis:

Gratis vrijblijvende bezichtiging!

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! De prijs van een inboedel opruiming is bij ons steeds op maat. Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Leveren snel en goed werk. Tof en vriendelijk team. Zeker aan te raden!!
5/5

Woning leegmaken met spoed

Na een overlijden of na de verkoop moet de woning meestal tegen een bepaalde datum leeg gemaakt worden. Indien u met spoed een opruiming van een inboedel nodig hebt kan u van ons rekenen op een snelle service. Woning ontruiming Boboke staat voor u klaar en kan gebruik maken van de nodige hulpmiddelen die het leegmaken van huizen sterk kan versnellen: Het gebruik van een ladderlift en afval container(s) (indien nodig). Op deze manier zorgt ons team dat de woning leeggemaakt is in no-time. 

Bovendien zit het volledig stofzuigen van de woning bij Boboke steeds gratis in de prijs inbegrepen!

Kelder tot zolder leegmaken

Zoals eerder vermeld maakt onze opruimfirma een woning steeds leeg van zolder tot kelder met een bezemschoon resultaat. Maar ook kan Boboke ingeschakeld worden voor een enkele ruimte zoals een kelder, zolder, garage of andere ruimte. Laat in uw offerte aanvraag zeker weten om hoeveel ruimtes het gaat en hoe vol deze staan. Als wij langskomen is jouw kelder, zolder, garage of wat dan ook in no-time leeg gemaakt!

Opruimen van verwaarloosde tuin

Een rommelige of overwoekerde tuin is niet echt representatief voor potentiële kopers of huurders van een woning. Het is ideaal als de tuin netjes is opgeruimd en basis onderhouden. Voor deze taak kunt u ook op onze diensten vertrouwen. Het opruimen van een overwoekerde tuin is voor ons geen enkel probleem, en we zorgen ervoor dat de tuin weer netjes wordt opgeruimd. Bovendien nemen we al het afval mee zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Woning leegmaken en strippen

Boboke heeft meer dan 10 jaar ervaring in het strippen van huizen. Hiermee bedoelen we het grondig leegmaken en ontmantelen van woningen. Dit omvat taken zoals vloeren verwijderen, muren slopen, bepleistering van muren of plafonds weghalen, het demonteren van keukens, badkamers, inbouwkasten en meer. Het strippen van een huis kan een zware en tijdrovende klus zijn. Gelukkig hebben wij de benodigde expertise, energie en gereedschappen om dit volledig van A tot Z voor u te regelen.

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de woning inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
garage opruimen
VOOR
garage laten opruimen
NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke