Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

Google Badge Inboedel

Leegmaken van woningen door Boboke

Inboedel Opruiming Boboke is een pro in het leegmaken van woningen. Wij helpen u graag uw huis volledig leeg en bezemschoon te maken. Al meer dan 10 jaar staan we bekend om onze snelle, betrouwbare en kwalitatieve service (zie klant reviews op Google). Inboedels leegmaken is onze passie en expertise! Of het nu om een woning, appartement, bedrijf of kantoor gaat, elke soort inboedel krijgen wij klein, of beter gezegd volledig leeg én bezemschoon!

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Zeer betrouwbare service, harde werkers, punctueel en een goed resultaat. Bedankt Boboke!
5/5

Woning klaarmaken voor verkoop

Wil u uw woning klaarmaken voor verkoop? Meestal wordt er overeengekomen dat de woning volledig moet worden leeggemaakt. Dit is een niet te onderschatten karwei. Indien u dit wil of moet uitbesteden kiest u best voor een professionele woning opruimingsdienst. Boboke heeft een uitgebreid partner netwerk met vastgoed makelaars, notarissen, gerechtsdeurwaarders etc… in de regio provincie Antwerpen, en helpt u graag uw woning zo snel mogelijk weer verkoop klaar te maken!

Leegmaken alle soorten panden

Onze service is inclusief

Leegmaken Overvolle woning

Dienst voor het leegmaken van huizen inhuren?

Bij het leegmaken van woningen komt vaak veel meer bij kijken dan je initieel zou denken. Meestal moet je gebruik maken van 1 of meerdere hulpmiddelen zoals afvalcontainer(s), parkeerborden, een ladderlift en alle benodigde licenties (meestal aan te vragen bij de gemeente). Het is vaak een hele berg werk die meerdere dagen in beslag neemt. Het is ook belangrijk dat je een huis structureel leegmaakt en de nodige stappen in de juiste volgorde doet. Dat is waar de jaren lange expertise en know-how van Boboke echt van pas komt, zeker als de ontruiming met enige spoed moet gebeuren.

Vaak is het inschakelen van een opruim firma niet alleen een kwestie van geen tijd of geen zin, maar eerder een emotionele kwestie, waar men bijvoorbeeld tijdens het rouw proces na een overlijden deze taken liever uitbesteed aan een professionele woning ontruimer, wat uiteraard zeer begrijpelijk is. Het gebeurd ook dat indien er geen nabestaanden zijn we worden ingeschakeld door een notaris of makelaar. Wat dan ook de situatie mag zijn, wij zullen steeds met het nodige begrip en respect de opdracht uitvoeren.

Vervuilde of overvolle woning leegmaken

Ook voor een woning waar er sprake is van grote vervuiling of een overvolle woning kan u beroep doen op Boboke! Na meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van woningen zijn wij letterlijk bijna alles al tegengekomen op dit vlak. Van huizen met schimmel op de muren en plafond tot en met huizen tot de nok gevuld met spullen. Wij hebben met andere woorden geen schrik om onze handen vuil te maken of aan helse opdrachten te beginnen. Bovendien zullen wij steeds met de nodige discretie onze job uitvoeren. Laat zeker wel bij je offerte aanvraag weten dat het om een vervuilde of overvolle woning gaat.

Leegmaken van woningen

Prijs Leegmaken van Huizen

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over het type woning dat moet worden leeggemaakt (huis of appartement, aantal verdiepingen, aantal kamers, etc…) en ook zoveel mogelijk info over de inboedel zelf. Is er bijvoorbeeld sprake van een vervuilde woning of van verzamelwoede? Of staan enkel nog de grote meubelstukken in het huis en is al de rest al weg (kasten leeg)? U kan best in de correspondentie ook foto’s doorsturen (via mail of whatsapp). Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen.

Leveren snel en goed werk. Tof en vriendelijk team. Zeker aan te raden!!
5/5

Na een overlijden of na de verkoop moet de woning meestal tegen een bepaalde datum leeg gemaakt worden. Indien u met spoed een opruiming van een inboedel nodig hebt kan u van ons rekenen op een snelle service. Woning ontruiming Boboke staat voor u klaar en kan gebruik maken van de nodige hulpmiddelen die het leegmaken van huizen sterk kan versnellen: Het gebruik van een ladderlift en afval container(s) (indien nodig). Op deze manier zorgt ons team dat de woning leeggemaakt is in no-time. Bovendien zit het volledig stofzuigen van de woning bij Boboke steeds gratis in de prijs inbegrepen! Wij laten het huis leeg en bezemschoon achter zodat deze opnieuw verkoop klaar is.


Woning leegmaken na overlijden

Een overlijden is nooit fijn. De periode erna is voor de nabestaanden vaak chaotisch en emotioneel moeilijk. Zij dienen niet alleen het verlies te dragen, maar krijgen er ook nog eens een hoop administratieve taken bij. Het leegmaken en opruimen van de woning is daar een voorbeeld van.  Dit is vaak een emotioneel proces. Terwijl u nog midden in het rouwproces zit, moet u op een korte tijd snel beslissingen nemen. Helaas is het een noodzakelijk kwaad, want de woning moet in veel gevallen opnieuw verkocht of verhuurd worden.  Bij Inboedel Boboke beseffen we dan ook dat het ontruimen van de woning een taak is die enorm kan doorwegen. Daarom nemen we dit graag voor u uit handen, zodat u uzelf kan concentreren op het rouwproces.

Kelder tot zolder leegmaken

Zoals eerder vermeld maakt onze opruimfirma een woning steeds leeg van zolder tot kelder met een bezemschoon resultaat. Maar ook kan Boboke ingeschakeld worden voor een enkele ruimte zoals een kelder, zolder, garage of andere ruimte. Laat in uw offerte aanvraag zeker weten om hoeveel ruimtes het gaat en hoe vol deze staan. Als wij langskomen is jouw kelder, zolder, garage of wat dan ook in no-time leeg gemaakt!

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de woning inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
garage opruimen
VOOR
garage laten opruimen
NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke