Dienst inhuren voor huis laten leegmaken Kasterlee

Huis leegmaken Kasterlee? Bij boedelruimer Boboke kan u rekenen op een totaal service die uw inboedel opruiming regelt van A tot Z. Wij maken woningen, appartementen en alle andere soorten panden volledig leeg én bezemschoon. In onze service is inbegrepen:

Leveren snel en goed werk. Tof en vriendelijk team. Zeker aan te raden!!
5/5

Prijs inboedel opruiming Kasterlee

Gezien wij vlakbij Kasterlee gevestigd zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over peperdure voorrijkosten! Er zijn andere factoren die een veel grotere impact hebben op de prijs bepaling, zoals de grootte van het pand, de omvang van de inboedel en de inhoud van de inboedel.

Op basis van deze informatie kunnen wij inschatten welke hulpmiddelen er zullen moeten worden ingezet (ladderlift, afvalcontainers, parkeerborden, licenties aan te vragen bij gemeente Kasterlee, etc…). Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande zaken en deel eventueel ook foto’s in de mail/WhatsApp correspondentie. Indien het past komen wij ook graag op locatie voor de prijsbepaling.

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Huis klaarmaken voor verkoop

Indien u te maken heeft met een overlijden of verhuis is het vaak zo dat de woning zal moeten worden verkocht. Hiervoor moet het huis uiteraard worden leeggemaakt. Boboke helpt u hier graag bij. Wij staan in en rond de gemeente Kasterlee bekend als een vlotte en betrouwbare inboedel opruimer. Wij hebben +10 jaar ervaring en kunnen op een snelle en efficiënte manier de woning leegmaken voor verkoop of verhuur!

huis-leegmaken-kasterlee
Huis leegmaken Kasterlee

Huis leegmaken in Kasterlee van zolder tot kelder

Een volledig leeg en bezemschoon huis is wat u kan verwachten van ons, elke ruimte, van zolder tot kelder. U kan Boboke trouwens ook perfect inhuren voor het opruimen en leegmaken van bijvoorbeeld een enkele ruimte zoals een zolder, garage of kelder. 

Huis strippen Kasterlee

Indien uw woning volledig of gedeeltelijk gestript moet worden kan u ook beroep doen op Boboke. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het strippen van woningen! We hebben de nodige gereedschappen en expertise om elk soort pand op een vlotte, efficiënte én veilige manier te strippen.

Vandaag de garage van mijn moeder laten leegmaken door deze 2 mannen. Een krak in hun vak. Zeker niet te duur, afgesproken tijd aanwezig, vriendelijk en profecioneel. Zeker een aanrader!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
kelder opruimen
VOOR
opgeruimde kelder
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke