Leegmaken van appartement door Boboke

Inboedel Opruiming Boboke is een expert in het leegmaken van appartementen of flats. Wij helpen u graag uw appartement volledig leeg en bezemschoon te maken. Al meer dan 10 jaar staan we bekend om onze snelle, betrouwbare en efficiënte diensten (zie Google klant reviews). Een appartement leegmaken is onze passie en expertise! Of het nu om een appartement op de 1ste of 10de verdieping gaat, een vervuild of overvol appartement, elke soort inboedel krijgen wij volledig leeg én bezemschoon!

Alle afspraken goed nagekomen. Top!
5/5

Appartement leegmaken na overlijden

Een overlijden is nooit fijn. De periode erna is voor de nabestaanden vaak chaotisch en emotioneel moeilijk. Zij dienen niet alleen het verlies te dragen, maar krijgen er ook nog eens een hoop paperassen werk bij. Het leegmaken en opruimen van de flat is daar een voorbeeld van.  Dit is vaak een zeer emotioneel proces. Terwijl u nog midden in het rouwproces zit, moet u op een korte tijd snel moeilijke beslissingen nemen.  Bij Inboedel Boboke beseffen we dan ook dat het leegmaken van het appartement een taak is die enorm kan doorwegen. Daarom nemen we dit graag voor u uit handen, zodat u uzelf kan concentreren op het rouwproces.

Appartement leegmaken voor verkoop

Wil je uw appartement klaarmaken voor verkoop? Meestal wordt er overeengekomen dat de flat volledig moet worden leeggemaakt. Dit is een niet te onderschatten klus. Indien u dit wil of moet uitbesteden kiest u best voor een professionele opruimdienst. Boboke heeft een uitgebreid partner netwerk met vastgoed makelaars, notarissen, gerechtsdeurwaarders etc… in de provincie Antwerpen, en helpt u graag uw woning zo snel mogelijk weer verkoop klaar te maken!

Leegmaken alle soorten panden

Onze service is inclusief

appartement-leegmaken-met-ladderlift
onze eigen ladderlift in actie bij een appartement leegmaken

Dienst voor appartement leegmaken inschakelen?

Bij het leegmaken van een appartement komt vaak veel meer bij zien dan je initieel zou inschatten. Meestal moet je gebruik maken van 1 of meerdere hulpmiddelen zoals een ladderlift, afvalcontainer(s), verhuiswagen, parkeerborden en alle benodigde licenties (te verkrijgen bij gemeente). Het is belangrijk dat je de opdracht goed voorbereid en structureel aanpak. Dit is waar de jarenlange ervaring van Boboke zeer goed van pas komt. Wij kunnen het appartement op de meest vlotte, efficiënte én vailige manier leegmaken!

Appartement leegmaken met behulp van ladderlift

Verhuizen uit of naar een appartement is niet vanzelfsprekend. Wij maken gebruik van onze eigen ladderlift en kunnen  echter zonder problemen tot op het 10de verdiep of zelfs hoger reiken! Voor het leegmaken van een appartement is het steeds sterk aangeraden om gebruik te maken van een ladderlift. Het vele gesleur met meubels en andere spullen is altijd een risico voor de muren van de trap of lift. Deze zouden kunnen worden geraakt en beschadigd, wat niet zou worden geapprecieerd door buren en syndicus. Ook zorgt het gebruik van een ladderlift voor een enorme tijd en energie besparing!

Vervuilde of overvolle flat leegmaken

Ook voor een appartement waar er sprake is van grote vervuiling of een overvolle appartement kan u beroep doen op Boboke! Na meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van alle soorten inboedels zijn wij letterlijk bijna alles al tegengekomen op dit vlak. Wij hebben met andere woorden geen schrik om onze handen vuil te maken of aan opdrachten van zeer grote omvang te beginnen. Bovendien zullen wij steeds met de nodige discretie en respect onze job uitvoeren. Laat zeker wel bij je offerte aanvraag weten dat het om een vervuilde of overvolle woning gaat.

Prijs Leegmaken appartement

Omdat Boboke nooit voorrijkosten aanrekent hoeft u zich daar alvast geen zorgen over te maken. Volgende zaken spelen echter wel een rol in de offerte berekening van het leegmaken van een flat:

 • Grootte van het appartement (oppervlakte + aantal verdiepen)
 • Omvang van de inboedel (hoeveelheid spullen)
 • De inhoud van de inboedel (soort van spullen)
 • Bijkomende taken (opruimen tuin, afbraakwerken, verhuizen, …)
 

Volgende zaken zitten bij ons sowieso altijd inbegrepen in de prijs:

 • Uitvoering van de werken (volledig leegmaken appartement)
 • Gebruik van eigen verhuiswagen
 • Gebruik van eigen verhuislift
 • Gebruik van eigen afvalcontainer(s), of manuele afvoer naar het container park (bij ons wordt steeds de afweging gemaakt wat het goedkoopst is)
 • Aanvragen van parkeerborden
 • Administratie van licenties
 

Volgende zaken zijn bij ons volledig gratis:

 • Gratis vrijblijvende bezichtiging
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Gratis stofzuig service van de volledige flat

Gratis vrijblijvende bezichtiging!

Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. heel het huis, garage, tuinhuis werd vlot opgeruimd en bezemschoon gemaakt. Ook vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader. 1000 x bedankt Boboke voor het harde werk
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de flat hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

 

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke