Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

Google Badge Inboedel

Leegmaken van appartement door Boboke

Inboedel Opruiming Boboke is een expert in het leegmaken van appartementen of flats. Wij helpen u graag uw appartement volledig leeg en bezemschoon te maken. Al meer dan 10 jaar staan we bekend om onze snelle, betrouwbare en efficiënte diensten (zie Google klant reviews). Een appartement leegmaken is onze passie en expertise! Of het nu om een appartement op de 1ste of 10de verdieping gaat, een vervuild of overvol appartement, elke soort inboedel krijgen wij klein, of beter gezegd volledig leeg én bezemschoon!

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort inboedels leegmaakt.

Appartement leegmaken voor verkoop

Wil je uw appartement klaarmaken voor verkoop? Meestal wordt er overeengekomen dat de flat volledig moet worden leeggemaakt. Dit is een niet te onderschatten klus. Indien u dit wil of moet uitbesteden kiest u best voor een professionele opruimdienst. Boboke heeft een uitgebreid partner netwerk met vastgoed makelaars, notarissen, gerechtsdeurwaarders etc… in de provincie Antwerpen, en helpt u graag uw woning zo snel mogelijk weer verkoop klaar te maken!

Leegmaken alle soorten panden

Onze service is inclusief

Leegmaken appartement met ladderlift

Dienst voor appartement leegmaken inschakelen?

Bij het leegmaken van een appartement komt vaak veel meer bij zien dan je initieel zou inschatten. Meestal moet je gebruik maken van 1 of meerdere hulpmiddelen zoals een ladderlift, afvalcontainer(s), verhuiswagen, parkeerborden en alle benodigde licenties (te verkrijgen bij gemeente). Het is vaak een hele berg werk die meerdere dagen in beslag neemt. Het is ook belangrijk dat je een appartement structureel leegmaakt en de nodige stappen in de juiste volgorde zet. Dat is waar de jaren lange expertise en know-how van Boboke echt van pas komt, zeker als de ontruiming met enige spoed moet gebeuren!

Vaak is het inschakelen van een opruimfirma niet alleen een kwestie van geen tijd of geen zin, maar eerder een emotionele kwestie, waar men bijvoorbeeld tijdens het rouw proces na een overlijden deze taken liever uitbesteed aan een professionele inboedel opruimer, wat uiteraard volledig te verstaan is. Het gebeurd ook dat indien er geen nabestaanden zijn we worden ingeschakeld door een notaris of makelaar. Wat dan ook de situatie mag zijn, wij zullen steeds met het nodige begrip, discretie en respect de opdracht uitvoeren.

Vervuilde of overvolle flat leegmaken

Ook voor een appartement waar er sprake is van grote vervuiling of een overvolle appartement kan u beroep doen op Boboke! Na meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van alle soorten inboedels zijn wij letterlijk bijna alles al tegengekomen op dit vlak. Van flats met schimmel op de muren en plafond tot en met flats tot de nok gevuld met spullen. Wij hebben met andere woorden geen schrik om onze handen vuil te maken of aan opdrachten van zeer grote omvang te beginnen. Bovendien zullen wij steeds met de nodige discretie onze job uitvoeren. Laat zeker wel bij je offerte aanvraag weten dat het om een vervuild of overvol appartement gaat.

Leegmaken van woningen

Prijs Leegmaken appartement

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over het type appartement dat moet worden leeggemaakt (aantal verdiepingen, aantal kamers, etc…) en ook zoveel mogelijk info over de inboedel zelf. Is er bijvoorbeeld sprake van een vervuilde woning of van verzamelwoede? Of staan enkel nog de grote meubelstukken in het huis en is al de rest al weg (kasten leeg)? U kan best in de correspondentie ook foto’s doorsturen (via mail of whatsapp). Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen.

Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. heel het huis, garage, tuinhuis werd vlot opgeruimd en bezemschoon gemaakt. Ook vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader. 1000 x bedankt Boboke voor het harde werk
5/5


Appartement leegmaken na overlijden

Een overlijden is nooit fijn. De periode erna is voor de nabestaanden vaak chaotisch en emotioneel moeilijk. Zij dienen niet alleen het verlies te dragen, maar krijgen er ook nog eens een hoop paperassen werk bij. Het leegmaken en opruimen van de flat is daar een voorbeeld van.  Dit is vaak een zeer emotioneel proces. Terwijl u nog midden in het rouwproces zit, moet u op een korte tijd snel moeilijke beslissingen nemen. Helaas is het een noodzakelijk kwaad, want het appartement moet in veel gevallen opnieuw verkocht of verhuurd worden.  Bij Inboedel Boboke beseffen we dan ook dat het leegmaken van het appartement een taak is die enorm kan doorwegen. Daarom nemen we dit graag voor u uit handen, zodat u uzelf kan concentreren op het rouwproces.

Appartement leegmaken met behulp van ladderlift

Wij maken gebruik van onze eigen ladderlift en kunnen tot op het 10de verdiep reiken! Ook werken we nauw samen met een ladderlift partner die zelfs nog hoger kan gaan met de lift. Voor het leegmaken van een appartement is het steeds sterk aangeraden om gebruik te maken van een ladderlift. Het vele gesleur met meubels en andere spullen is altijd een risico voor de muren van de trap of lift. Deze zouden kunnen worden geraakt en beschadigd, wat niet zou worden geapprecieerd door buren en syndicus. Ook zorgt het gebruik van een ladderlift voor een enorme tijd en energie besparing!

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de flat hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

 

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
kelder opruimen
VOOR
opgeruimde kelder
NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke