Huis laten leegmaken Herentals

Huis leegmaken in Herentals? Klinkt als een taak voor opruimdienst Boboke! Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van alle soort woningen en regelen elke inboedel opruiming van A tot Z. Onze dienst is inclusief:

Vriendelijk team dat hard gewerkt heeft om op 2 dagen tijd ons ouderlijk huis volledig op te ruimen: meer dan 7 ton inboedel, oa ook uit grote, overvolle zolder en uit tuin. Echt álles weg voor een schappelijke prijs, en met veel respect voor het huis, bij ons zonder container. Proper gestofzuigd achtergelaten. Een aanrader!
5/5

Prijs inboedel opruiming te Herentals

Gezien wij niet ver van Herentals gevestigd zijn hoeft u in ieder geval al niet wakker te liggen van voorrijkosten! Waar je best wel op let is dat je in je offerte aanvraag zoveel mogelijk info met ons deelt over wat voor type woning of pand het gaat, hoeveel verdiepen er zijn en wat de inhoud (omvang en soort) is van de inboedel. Dit zijn namelijk de belangrijkste aspecten in de prijsbepaling van een inboedel opruiming. Indien mogelijk raden wij ook aan om foto’s te delen via mail of whatsapp. Deze kunnen ons helpen een zo accuraat mogelijke offerte prijs te berekenen. Indien nodig kunnen wij ook ter plaatse komen.

Dienst inhuren voor opruimen inboedel?

Gezien u op deze pagina beland bent is de kans groot dat u opzoek bent naar een dienst die de inboedel opruiming volledig van A tot Z uit uw handen kan nemen. Gelukkig bent u daarvoor bij Boboke aan het juiste adres! Een inboedel opruiming kan bloed, zweet en tranen kosten indien u niet de nodige ervaring en vaardigheden bezit. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak is dit voor ons geen probleem en kunnen wij elke woning snel, efficiënt én veilig leegmaken.

 

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

huis-leegmaken-herentals
Inboedel opruiming te Herentals

Huis leegmaken Herentals na overlijden

Een overlijden in de familie of vriendenkring weegt altijd erg zwaar door. U zit midden in een rouwproces en wordt ook mogelijks nog eens belast met allerhande administratieve taken. Het huis leegmaken van de overledene hoort daar jammer genoeg vaak ook bij. Boboke kan u hierbij helpen en de inboedel opruiming op een vlotte en efficiënte manier regelen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte.

Heel stipt op tijd. Super vriendelijk. Heel efficiënt en professioneel. Fantastisch werk, ik dank jullie van harte en kan iedereen deze mensen aanbevelen!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke