Huis laten leegmaken in Zoersel

Huis leegmaken in Zoersel? Geen probleem voor Opruimfirma Boboke! Wij zijn afkomstig uit de regio Malle – Zoersel en hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring het leegmaken van alle soorten panden binnen-en buitenruimtes. We beschikken over de nodige ervaring, mankracht en hulpmiddelen om elke inboedel opruimingen op een snelle, efficiënte en veilige manier af te handelen!

Zeer goede service, met vriendelijke mensen, die vlot en hard kunnen werken! Aanrader als je een inboedel dient op te ruimen.
5/5

Firma inhuren voor leegmaken huis?

Voor de meeste mensen is het leven al druk genoeg en hoeft er niet nog eens de taak van leegmaken van een huis bij te komen. Het is namelijk een niet te onderschatten klus, waar meer bij komt kijken dan je waarschijnlijk denkt. Van het regelen van afvalcontainer(s), ladderlift, verhuiswagen, parkeerborden en alle licenties daarrond tot en met het eindeloos leegmaken van stampvolle kasten & kamers en het sleuren met zware meubels. Wij hebben alle begrip voor mensen die dit liever uitbesteden. Opruimfirma Boboke is werkzaam in Zoersel en staat altijd klaar om u hierin van dienst te zijn! Met onze jaren lange ervaring weten wij perfect hoe we op een efficiënte manier uw huis kunnen leegmaken, zodat u kan genieten van een snel en kwalitatief resultaat.

 

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

huis-leegmaken-zoersel
Leegmaken van een woning te Zoersel

Huis leegmaken Zoersel en klaarmaken voor verkoop

In het geval van een overlijden, verhuis, scheiding of andere situatie moet de woning nagenoeg altijd opnieuw klaargemaakt worden voor verkoop. Een van de zaken die hierbij meestal al eerst best kan gebeuren is het volledig leegmaken van de woning. Op deze manier is er voldoende ruimte voor het uitvoeren van eventuele andere klusjes die nog moeten gebeuren en ook voor het nemen van mooie en representatieve verkoop foto’s. Boboke staat altijd klaar voor u om u hierbij te helpen! Wij zorgen steeds voor een snel en bezemschoon resultaat.

Prijs inboedel opruiming te Zoersel

Wat kost een inboedel opruiming te Zoersel? De prijs is afhankelijk van een aantal verschillende zaken. Zaken zoals het type woning (appartement, huis, villa), het aantal verdiepingen, de hoeveelheid spullen en de soort van spullen/afval spelen onder meer een grote rol in de prijsbepaling. Er zijn uiteraard nog andere factoren die meespelen zoals de locatie en vereiste hulpmiddelen die moeten worden ingezet (afvalcontainer(s), ladderlift, verhuiswagen, parkeerborden en alle licenties daarrond). Geef bij je offerte aanvraag steeds zoveel mogelijk info over bovenstaande zaken. Indien mogelijk raden wij ook aan foto’s te delen in onze mail of whatsapp correspondentie en indien nodig komen wij langs om een optimale offerte te berekenen.

Ik heb een zeer goede ervaring met het team van Boboke (bij het recent opruimen van een inboedel). Afspraken zijn nagekomen, de werken zijn goed uitgevoerd, correcte prijs. Extra taken werden vlot en flexibel ingepland. Ik kan ze alleen maar aanbevelen.
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

kelder opruimen
VOOR
opgeruimde kelder
NA
opruimingsdienst zolder
VOOR
zolder opruimen
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke