Opruimen van alle soorten inboedels in Vlaanderen

Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Inboedel opruiming van een oude hoeve

Onze klant had hulp nodig met het ontruimen van zijn oude hoeve. Deze was overvol met steenpuin. Lees meer over hoe we het hebben aangepakt!

Voor een particuliere klant zijn wij ingehuurd om een oude hoeve met stallen leeg te maken. Nadat de klant ons gevonden had via onze website en een offerte heeft opgevraagd hebben wij een inschatting gemaakt van wat er benodigd was om de inboedel op te ruimen. Gezien de grote hoeveelheid steenpuin afval hebben we onze partner Snoeys ingeschakeld voor het leveren van een afval container.

Boboke 14

Ook hebben we een sloop en hef machine gehuurd vanwege het grote gewicht van sommige stukken. Een jaren lange samenwerking tussen Boboke en partners zorgt er voor dat administratieve overhead van dit soort amper voelbaar is voor de eind factuur aan de klant.

Boboke 16

Wij kregen alvast een 5 sterren review van deze klant. Bent u ook opzoek naar een kwalitatieve en betaalbare inboedel opruimer? Kies voor Boboke

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Devin Tewari
Devin Tewari
Read More
Zeer vriendelijke mensen, werken heel netjes en professioneel. Ze vinden voor alle problemen wel een oplossing. Zeker om aan te raden 🙂
Brigitte Fryters
Brigitte Fryters
Read More
Heel tevreden. Super vriendelijke mensen. Hebben kei goed werk gedaan. Wij zijn heel tevreden met deze service. Dank u. Wij raden dit bedrijf aan.
Kristin Van Eyndhoven
Kristin Van Eyndhoven
Read More
Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. Alles super opgeruimd en bezemschoon. Vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader! 👍
Klaartje Bracke
Klaartje Bracke
Read More
Prima service voor goede prijs. Werken efficiënt, volgens afspraak. Als er zich, buiten hun wil, een probleem voordoet, doen zij al het mogelijke om gemaakte afspraken na te komen. Schatten snel in hoeveel alles zal kosten en houden zich ook aan deze prijs. Sterk werk, bedankt mannen!
Open chat
1
💬 Kunnen we helpen?
Hoi, kunnen we je helpen? 👍🏻