Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

Google Badge Inboedel

Boedelruiming Boboke

Boedelruimer Boboke staat al meer dan 10 jaar bekend als een topper tussen de boedelruimers. Boedelruimen in onze passie en expertise! Of het nu om een woning, flat, magazijn of kantoor gaat, elke soort inboedel krijgen wij klein, of beter gezegd leeg en altijd bezemschoon! Boedelruimer Boboke is uw betrouwbare en betaalbare partner voor het opruimen van uw pand!

Klaarmaken voor verkoop

Wil u uw pand klaarmaken voor verkoop? Meestal wordt er overeengekomen dat het volledig moet worden opgeruimd en proper gemaakt. Dit is vaak een karwei van grote omvang en een boedelruiming wordt vaak onderschat op vlak van de tijd en energie dat het neemt om te voltooien. Indien u dit wil of moet uitbesteden kiest u besr voor een professionele boedelruimer. Boboke heeft een uitgebreid partner netwerk met vastgoed makelaars, notarissen en gerechtsdeurwaarders in de provincie Antwerpen en omstreken. Wij worden vaak aangeraden hierdoor omdat men ook weet dat men bij ons altijd zonder zorgen een bezemschoon resultaat kan verwachten!

Inboedel Opruimingen Boboke
Wij doen alle soorten boedelruimingen! Klein of, zoals of bovenstaande foto, grote opdrachten. Alles welkom!

Boedelruimer Inschakelen?

Bij het boedelruimen van een woning komt vaak meer bij kijken dan je initieel zou denken. Van het regelen van afvalcontainer(s), een ladderlift, parkeerborden en licenties tot en met het selecteren welke items je wil bijhouden, verkopen of afvoeren naar de kringwinkel, en dit is enkel nog maar de voorbereiding. Kasten leegmaken, sorteren, sleuren met meubels en afval, noem maar op. Het is meestal een hele rompslomp die meerdere dagen in beslag neemt. 

Heeft u geen tijd, zin of energie om hier zelf aan te beginnen? Dan kies je best een professionele boedelruimer. Boboke doet al jaar en dag niets anders dan precies dit. Wij hebben de nodige ervaring om elke boedelruiming op een snelle en efficiënte manier tot een goed einde te brengen!

Boedelruiming van vervuilde of overvolle woning

Ook voor een woning waar er sprake is van grote vervuiling of een overvolle woning kan u beroep doen op boedelruiming Boboke! Na meer dan 10 jaar als boedelruimer hebben wij letterlijk alles al tegengekomen op dit vlak. Wij hebben met andere woorden geen schrik om onze handen vuil te maken en zullen steeds met de nodige discretie onze job uitvoeren. Laat zeker wel weten bij je offerte aanvraag dat het om een vervuilde of overvolle woning gaat.

Prijs boedelruimer

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over het type pand dat moet worden leeggemaakt (huis of flat, aantal verdiepingen, aantal kamers, etc…) en ook zoveel mogelijk info over de inboedel zelf. Is er bijvoorbeeld sprake van een vervuilde woning of van verzamelwoede? Of staan enkel nog de grote meubelstukken in het huis en is al de rest al weg (kasten leeg)? U kan best in de correspondentie ook foto’s doorsturen (mail of whatsapp). Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen.

boedelruimen

Boedelruimen na overlijden

Een overlijden is nooit fijn. De periode erna is voor de nabestaanden vaak chaotisch en emotioneel moeilijk. Zij dienen niet alleen het verlies te dragen, maar krijgen er ook nog eens een hoop administratieve taken bij. Het leegmaken en opruimen van de woning is daar een voorbeeld van. 

Na een overlijden of na de verkoop moet de woning meestal tegen een bepaalde datum leeg gemaakt worden. Indien u met spoed een boedelruimer nodig hebt kan u van ons rekenen op een snelle service. Boedelruimer Boboke staat voor u klaar en kan gebruik maken van de nodige hulpmiddelen die het huis leegmaken sterk kan versnellen: Het gebruik van een ladderlift en afval container(s) (indien nodig). Op deze manier zorgt ons team dat de woning leeggemaakt is in no-time. Bovendien zit het volledig stofzuigen van het pand bij Boboke steeds gratis in de prijs inbegrepen! Wij laten het huis leeg en bezemschoon achter zodat deze opnieuw verkoop klaar is.

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

In onze zoektocht naar een firma om de woning van mijn moeder leeg maken, hebben we Boboke leren kennen. Boboke heeft de klus inmiddels al geklaard. Alles is perfect en volgens afspraak verlopen. Niet twijfelen, deze mensen weten van aanpakken en kennen hun stiel. Bedankt Boboke!
5/5
opruimingsdienst zolder
VOOR
zolder opruimen
NA
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke