Huis laten leegmaken in Malle

Al meer dan 10 jaar is Boboke een hoog aangeschreven inboedelopruimer in Malle. Wij maken alles soorten panden, binnen-en buitenruimtes volledig leeg en bezemschoon! Door jaren lange ervaring in het inboedelopruiming vak kunnen wij op een snelle en veilige manier uw woning weer verkoop klaar maken. Hierbij regelen wij alles van A tot Z inclusief:

Goede service en naleving van afspraken. Is een aanrader voor wie niet zelf wil/kan opruimen.
5/5

Huis leegmaken Malle en klaarmaken voor verkoop

Wil u uw huis klaarmaken voor verkoop? Meestal wordt er overeengekomen dat de inboedel opruiming de verantwoordelijkheid van de verkoper is. Dit is een niet te onderschatten klus. Indien u dit moet of wil uitbesteden kiest u best voor een professionele inboedel opruiming service. Boboke heeft een uitgebreid partner netwerk met immobiliën, notarissen, gerechtsdeurwaarders, advocaten bureaus etc… in de gemeente Malle, en helpt u graag uw woning zo snel mogelijk weer verkoop klaar te maken!

huis-leegmaken-malle
Leegmaken van een huis te Malle

Dienst inhuren voor leegmaken huis?

Voor de meeste mensen is het leven al druk genoeg en hoeft of kan er niet nog eens de taak van leegmaken van een huis bij. Het is namelijk een niet te onderschatten job waar best wat bij komt kijken. Van het regelen van afvalcontainers, ladderlift, verhuiswagen, parkeerborden en licenties tot en met het eindeloos leegmaken van volle kasten en het sleuren van zware meubels. Wij hebben alle begrip voor mensen die dit liever uitbesteden. Boboke is gevestigd in Malle en staat altijd klaar om u hierin te helpen! Met onze jaren lange ervaring weten wij perfect hoe we systematisch en efficiënt uw huis kunnen leegmaken zodat u kan genieten van een snel en kwalitatief resultaat.

Prijs inboedel opruiming te Malle

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over het type inboedel opruiming (huis of appartement, aantal verdiepingen, aantal kamers, etc…) en ook zoveel mogelijk info over de inboedel zelf. Is er bijvoorbeeld sprake van een vervuilde woning of van verzamelwoede? Of staan enkel nog de grote meubelstukken in het huis en is al de rest al weg (kasten leeg)? U kan best in de correspondentie ook foto’s doorsturen (via mail of whatsapp). Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen.

In onze zoektocht naar een firma om de woning van mijn moeder leeg maken, hebben we Boboke leren kennen. Boboke heeft de klus inmiddels al geklaard. Alles is perfect en volgens afspraak verlopen. Niet twijfelen, deze mensen weten van aanpakken en kennen hun stiel. Bedankt Boboke!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

garage opruimen
VOOR
garage laten opruimen
NA
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke