Boedelruimer voor huis leegmaken Stabroek

Huis leegmaken Stabroek? Al meer dan 10 jaar is Boboke zeer actief in en rond de gemeente Stabroek. Wij staan in deze regio bekend om onze vlotte en betrouwbare service als inboedel opruimer. Al jaar en dag kan je bij ons rekenen voor het leegmaken van huizen, appartementen, zolders, garages, kelders, bedrijfsgebouwen, kantoren, enz… Wij regelen alles van A tot Z, inclusief: 

 

Alle afspraken goed nagekomen. Top!
5/5

Leegmaken huis Stabroek inclusief gratis stofzuig service

Het is altijd ons doel om de woning volledig leeg én bezemschoon terug aan u af te leveren. Geen enkele ruimte of hoekje slagen wij over. Wij maken alles leeg van zolder tot kelder, de tuin, en schuren, garages of koterijen. Vervolgens stofzuigen we ook nog eens alles, buiten de tuin natuurlijk 🙂 

Prijs woning leegmaken Stabroek

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Omdat wij vlakbij Stabroek gevestigd zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over vervelende voorrijkosten. Volgende zaken spelen een grotere rol in de prijs bepaling:

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de offerteberekening. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

huis-leegmaken-stabroek
Leegmaken huis in Stabroek

Woning leegmaken met spoed

Wij staan bekend in Stabroek om onze vlotte en efficiënte service. We reageren meestal dezelfde dag nog op uw offerte aanvraag en zullen de afspraak zo snel mogelijk inplannen! Omdat wij gebruik maken van eigen verhuiswagen, verhuislift, afvalcontainers, parkeerborden, etc… kunnen we meestal net dat ietsje sneller schakelen als de concurrentie.

Huis leegmaken Stabroek bij verkoop

Als u het huis in Stabroek wil verkopen of verhuren moet het uiteraard presentabel gemaakt worden. Daar kan een opruimfirma zoals wij uiteraard wel bij helpen! Wij maken de woning volledig leeg & bezemschoon zodat potentiële kopers of huurders de woning op een representatieve manier kunnen bekijken en inspecteren. Schakel Boboke in en uw woning verkoop geraakt in een stroomversnelling!

Rommelige of overwoekerde tuin opruimen

Ook voor rommelige buitenterreinen of overwoekerde tuinen kan u ons inschakelen. Wij ruimen alles netjes op, snoeien overtollig groen indien nodig en voeren al het afval af. Op deze manier bent u in no-time af van die rommelige of verwilderde tuin en krijgt u van ons een lege nette tuin in de plaats! 

Vandaag schuur opgeruimd en alles is meegenomen door Boboke. Snel en super verlopen. Bedankt voor de service!
5/5

Huis strippen Stabroek

Meestal wordt het huis na het leegmaken verkocht. In andere situaties kan het ook zijn dat de woning wordt gerenoveerd. Een onvermijdbare klus dat voor de renovatie moet gebeuren is dan meestal het volledig of gedeeltelijk strippen van het huis. Boboke heeft meer dan 10 jaar ervaring in alle afbraakwerken. U kan met andere woorden ook beroep doen op onze diensten voor het strippen van het huis of appartement. Vermeld dit in uw offerte aanvraag.

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline!

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke