Opruimingsdienst Boboke

Boboke’s Opruimingsdienst staat al meer dan 10 jaar bekend als een topper in de opruimingsdiensten. Opruimen in onze passie en expertise! Of het nu om het leegmaken van een woning, appartement, magazijn of kantoor gaat, elke soort inboedel krijgen wij klein, of beter gezegd leeg en altijd bezemschoon! Opruimdienst Boboke is uw betrouwbare en betaalbare partner voor het opruimen van uw pand!

Zeer professionele en aangename mensen die zeer goed communiceren met de klant. Zelfs werken in moeilijke omstandigheden is voor hen geen probleem. De correctheid en snelheid waarmee ze werken is ongelooflijk. Een aanrader voor iedereen
5/5

Opruimingsdienst voor klaarmaken voor verkoop

Wil u uw pand klaarmaken voor verkoop? Meestal wordt er overeengekomen dat het pand volledig moet worden opgeruimd en leeggemaakt. Dit is vaak een hele klus omdat een inboedel opruiming vaak onderschat wordt. Indien u dit wil uitbesteden moet u kiezen voor een professionele opruimingsdienst. Boboke heeft een uitgebreid partner netwerk met immo’s, notarissen etc… in de regio prov. Antwerpen. Wij worden vaak aangeraden hiervoor omdat men weet dat wij een bezemschoon resultaat opleveren!

opruimingsdienst

Opruimingsdienst Inschakelen?

Bij het opruimen van een woning komt vaak meer bij kijken dan je zou denken. Vaak moeten je gebruik maken van afvalcontainer(s), parkeerborden, een ladderlift en alle benodigde licenties daarrond (aanvraag bij gemeente). Het is meestal een hele rompslomp die meerdere dagen in beslag neemt. Het is ook belangrijk dat je een opruiming structureel aanpakt en de nodige stappen in de juiste volgorde doet. Dat is waar de jaren lange ervaring en expertise van Opruimdienst Boboke echt van pas komt, zeker als de opruiming met enige spoed moet gebeuren. 

Vaak is het inschakelen van een opruimingdienst niet alleen een kwestie van geen tijd of geen zin, maar eerder een emotionele kwestie, waar men bijvoorbeeld tijdens het rouw proces deze taken liever uitbesteed, wat uiteraard zeer begrijpelijk is. Soms gaat het ook om een geschillen kwestie tussen nabestaanden, waar men onderling overeenkomt om een opruimdienst in te schakelen. Wij hebben al vele situaties tegengekomen. Wat uw situatie ook is, wij zullen deze met het nodige respect behandelen en ons aan de afspraken houden.

Opruimingsdienst voor vervuilde of overvolle woning

Ook voor een woning waar er sprake is van grote vervuiling of een overvolle woning kan u beroep doen op opruimingsdienst Boboke! Na meer dan 10 jaar ervaring als opruimingsdienst hebben wij letterlijk alles al tegengekomen op dit vlak. Wij hebben met andere woorden geen schrik om onze handen vuil te maken en zullen steeds met de nodige discretie onze job uitvoeren. Laat zeker wel weten bij je offerte aanvraag dat het om een vervuilde of overvolle woning gaat.

Prijzen Opruimingsdienst

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over het type pand dat moet worden leeggemaakt (huis of appartement, aantal verdiepingen, aantal kamers, etc…) en ook zoveel mogelijk info over de inboedel zelf. Is er bijvoorbeeld sprake van een vervuilde woning of van verzamelwoede? Of staan enkel nog de grote meubelstukken in het huis en is al de rest al weg (kasten leeg)? U kan best in de correspondentie ook foto’s doorsturen (mail of whatsapp). Wij raden sterk aan dit te doen, om een optimale offerte te kunnen berekenen.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! De prijs van een inboedel opruiming is bij ons steeds op maat. Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes.

afvalcontainer

Opruiming met spoed

Na een overlijden of na de verkoop moet de woning meestal tegen een bepaalde datum leeg gemaakt worden. Indien u met spoed een opruiming van een inboedel nodig hebt kan u van ons rekenen op een snelle service. Opruimdienst Boboke staat voor u klaar en kan gebruik maken van de nodige hulpmiddelen die het huis leegmaken sterk kan versnellen: Het gebruik van een ladderlift en afval container(s) (indien nodig). Op deze manier zorgt ons team dat de woning leeggemaakt is in no-time. Bovendien zit het volledig stofzuigen van het pand bij Boboke steeds gratis in de prijs inbegrepen! Wij laten het huis leeg en bezemschoon achter zodat deze opnieuw verkoop klaar is.

Vriendelijk team dat hard gewerkt heeft om op 2 dagen tijd ons ouderlijk huis volledig op te ruimen: meer dan 7 ton inboedel, oa ook uit grote, overvolle zolder en uit tuin. Echt álles weg voor een schappelijke prijs, en met veel respect voor het huis, bij ons zonder container. Proper gestofzuigd achtergelaten. Een aanrader!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Meer dan alleen huizen

garage opruimen
VOOR
garage laten opruimen
NA
inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke