Opruimen van alle soorten inboedels in Vlaanderen

Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

Google Badge Inboedel

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Leegmaken huis na overlijden

Een overlijden is nooit fijn. De periode erna is voor de nabestaanden vaak chaotisch en emotioneel moeilijk. Zij dienen niet alleen het verlies te dragen, maar krijgen er ook nog eens een hoop administratieve taken bij. Het leegmaken en opruimen van de woning is daar een voorbeeld van. 

Dit is vaak een emotioneel proces. Terwijl u nog midden in het rouwproces zit, moet u op een korte tijd snel beslissingen nemen. Helaas is het een noodzakelijk kwaad, want de woning moet in veel gevallen opnieuw verkocht of verhuurd worden. 

Bij Inboedel Boboke beseffen we dan ook dat het ontruimen van de woning een taak is die enorm kan doorwegen. Daarom nemen we dit graag voor u uit handen, zodat u uzelf kan concentreren op het rouwproces.

zolder opruiming e1650980597332

In overleg met de nabestaanden, blijven de belangrijkste bezittingen en waardevolle spullen bewaard. De rest nemen wij voor onze rekening. Op die manier proberen we u zoveel mogelijk te ontlasten. 

Onze medewerkers zorgen voor een gemoedelijke opruiming van A tot Z. Onze service is inclusief afvalcontainers, het regelen van parkeerborden, ladderliftservice en alle benodigde licenties daarrond. 

Bovendien zit het volledig stofzuigen van het pand bij Boboke steeds gratis in de prijs inbegrepen. Wij laten het huis leeg en bezemschoon achter en maken het zo opnieuw verhuur- of verkoopklaar.

Boboke 2 1

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Nadat de nabestaanden door de bezittingen zijn gegaan, kan de eigenlijke ontruiming beginnen. U kiest dus zelf welke spullen u graag wil bijhouden. De rest ruimen we vakkundig op met de grootste zorg voor de woning én voor de gemaakte afspraken. Kortom, we zorgen ervoor dat de woning snel weer bewoonbaar is.

Het opruimen van inboedels doen we in regio’s in en rond Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Geel, Mol, Gent, Hasselt, Genk, Leuven, Tienen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Roosendaal, Sint-Niklaas, Beveren, Sint-Truiden, en alles wat daar tussen of rond ligt.

Onze service is inclusief

Bekijk onze resultaten

Inboedel opruiming voor

VOOR

Inboedel opruiming na

NA

Inboedel opruiming voor3 e1498160109152

VOOR

Inboedel opruiming na3

NA

inboedel opruiming

VOOR

inboedel opruiming 2

NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

10560268 1589666551263195 8198227039214849623 o 1

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Open chat
1
💬 Kunnen we helpen?
Hoi, kunnen we je helpen? 👍🏻