Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

google-badge-boboke

Inboedel opruimen na verhuis

Een huis leegmaken na een verhuis: Bent u of een familielid verhuist en is een deel van de inboedel overgebleven in de vorige woning? Dan kan u best beroep doen op een professionele opruimdienst zoals Boboke! Onze dienst kan u inschakelen voor het volledig leegmaken van de woning en afvoeren van alle spullen. Spullen die u wil bijhouden markeert u bijvoorbeeld zodat we deze laten staan. Wij regelen alles van A tot Z, inclusief verhuislift, afvalcontainer(s), verhuiswagen, parkeerborden en licenties! 

Vriendelijk team dat hard gewerkt heeft om op 2 dagen tijd ons ouderlijk huis volledig op te ruimen: meer dan 7 ton inboedel, oa ook uit grote, overvolle zolder en uit tuin. Echt álles weg voor een schappelijke prijs, en met veel respect voor het huis, bij ons zonder container. Proper gestofzuigd achtergelaten. Een aanrader!
5/5
huis-leegmaken-na-verhuis
Inboedel overgebleven na een verhuis? Die ruimen wij met plezier op!

Huis laten leegmaken na verhuis?

Een huis leegmaken na een verhuis kan veel tijd kosten, zeker als je niet gewend bent dit te doen. Van alle voorbereidingen die moeten worden getroffen tot het systematisch en gestructureerd leegmaken van de woning, een professionele inboedel opruimer zoals Boboke weet perfect hoe elke opruiming aan te pakken en heeft de nodige ervaring en expertise om een huis te kunnen leegmaken om de meest vlotte, efficiënte en veilige manier. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van alle soorten panden voor particulieren en bedrijven en staan door heel Vlaanderen bekend als een van de meest betrouwbare en betaalbare boedelruimers (lees zeker onze Google klant reviews eens een keertje)!

Tuin laten opruimen

Wil u in één klap ook af van een rommelige of verwilderde tuin? Laat het ons weten en wij maken er komaf mee! Wij ruimen de tuin volledig op en snoeien waar nodig alles een beetje bij zodat de tuin terug presentabel is, wat een groot voordeel is indien je de woning zoekt te verkopen of verhuren.

Huis klaarmaken voor verkoop na verhuis

Een verhuis kost al zoveel tijd en energie. Om dan ook nog eens de woning volledig te moeten klaarmaken voor verkoop is er vaak te veel aan. Schakel daarom Boboke in! Wanneer wij klaar zijn zullen beide huis én tuin zullen opnieuw presentabel zijn voor potentiële kopers of huurders. Wij maken elke ruimte, van zolder tot kelder, volledig leeg en voorzien de volledige woning gratis van een grondige stofzuigbeurt! Uw huis leegmaken voor verkoop was nog nooit zo makkelijk.   

Heel stipt op tijd. Super vriendelijk. Heel efficient en proffessioneel. Fantastisch werk, ik dank jullie van harte en kan iedereen deze mensen aanbevelen!
5/5

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

U kiest zelf welke spullen u graag wil bijhouden. De rest ruimen we vakkundig op met de grootste zorg voor de woning én voor de gemaakte afspraken. Kortom, we zorgen ervoor dat de woning snel weer bewoonbaar is.

Het opruimen van inboedels doen wij in Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kessel-lo, Heverlee, Deurne, Borgerhout, Oostakker, Olen, Wijgmaal, Wilsele, Essen, Kiel, Hulshout, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Merksem, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

Onze service is inclusief

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke