Opruimen van alle soorten inboedels in Vlaanderen

Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

Google Badge Inboedel

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Andere opruimingen

Kelder overvol? Dan wordt het eens tijd om een opruiming van de kelder te organiseren! Krijgt u bij het afdalen naar uw kelder een moedeloos gevoel en een gedachte “hoe moet ik hier in vredesnaam aan beginnen?” Niet panikeren! U kan ook steeds zorgeloos beroep doen op uw inboedel opruimer: Boboke. Tegen een zeer betaalbare kost kunnen wij de opruiming van uw kelder uitvoeren zonder dat u maar 1 vinger hoeft uit te steken. Ook indien uw kelder onder water staat kan u beroep doen op ons!

Indien er buiten de kelder nog extra moet opgeruimd worden uit het pand kan u hiervoor uiteraard ook dienst doen op ons!

kelder opruiming

Na een overlijden of na de verkoop kan het zijn dat er op kelder nog vaak heel wat rommel staat wat snel weg moet. Indien u met spoed een opruiming van de kelder nodig hebt kan u van ons rekenen op een snelle service.

Wij zorgen voor afvalcontainers van alle volumes, zodat de kelder snel kan worden leeggemaakt! Nadat alle spullen uit de kelder geleegd zijn, zorgen wij er ook voor dat alles bezemschoon wordt achtergelaten.

Garage overvol? Dan wordt het eens tijd om een opruiming van de garage te organiseren! Krijgt u bij het openen van uw garage een moedeloos gevoel en een gedachte “hoe moet ik hier in godsnaam aan beginnen?” Geen nood! U kan zorgeloos beroep doen op uw boedelruimer Boboke. Tegen zeer betaalbare prijzen kunnen we de opruiming van uw garage uitvoeren zonder dat u maar 1 vinger hoeft uit te steken. De spullen die u wenst bij te houden hoeft u enkel maar aan te wijzen of te markeren.

garage opruiming

Na een overlijden of na de verkoop moet een garage vaak snel leeg gemaakt worden. Indien u met spoed een opruiming van de garage nodig hebt kan u van ons rekenen op een snelle service.

Wij zorgen voor afvalcontainers van alle volumes, zodat de garage snel kan worden leeggemaakt! Nadat alle spullen uit de garage geruimd zijn, zorgen wij er ook voor dat alles bezemschoon wordt achtergelaten.

Al 10 jaar ervaring in het professioneel opruimen en schoonmaken van alle soort panden en buitenterreinen. Ook het opruimen en schoonmaken van tuinen kunnen wij uitvoeren. Het afvoeren van (tuin)afval, schoonmaken van opritten en paden, maaien van gazon, en snoeien van uw tuin. Voor de opruiming van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Wil u uw tuin of buitenterrein eindelijk terug proper hebben? Vraag dan nu een offerte aan!

maaien tuin 768x245 1

Indien u de opruiming van uw tuin graag snel ziet gebeuren naam direct contact op met ons. Wij staan steeds klaar om met spoed uw tuin op te ruimen.

Zolder overvol? Dan wordt het eens tijd om een opruiming van de zolder te organiseren! Krijgt u bij het binnengaan van uw zolder een moedeloos gevoel en een gedachte “hoe moet ik hier in vredesnaam aan beginnen?” Geen paniek! U kan zorgeloos beroep doen op uw boedelruimer Boboke. Tegen zeer betaalbare prijzen kunnen we de opruiming van uw zolder uitvoeren zonder dat u maar 1 vinger hoeft uit te steken. De schatten op zolder die u wenst bij te houden hoeft u enkel maar aan te wijzen of te markeren.

Indien er buiten de zolder nog extra moet opgeruimd worden uit het pand kan u hiervoor uiteraard ook dienst doen op ons!

zolderopruiming

Na een overlijden of na de verkoop kan het zijn dat er op zolder nog vaak heel wat rommel staat wat snel weg moet. Indien u met spoed een opruiming van de zolder nodig hebt kan u van ons rekenen op een snelle service.

Wij zorgen voor afvalcontainers van alle volumes, zodat de zolder snel kan worden leeggemaakt! Nadat alle spullen uit de zolder geruimd zijn, zorgen wij er ook voor dat alles bezemschoon wordt achtergelaten.

Het opruimen van festivalweides en evenementen gaat uiteraard een pak verder dan het alleen maar het verzamelen van afval dat de bezoekers hebben achtergelaten.

Het gaat om een volledig beheer van afval soorten om op die manier de ecologische voetafdruk van het event zo klein als mogelijk te houden.

Dit gaat over het plaatsen van afval containers en het stimuleren van de festivalgangers om te recycleren, tot het installeren van afvaleilanden. Ook het verwijderen van plastic bekertjes en ander festival of event afval. Het volledig ontruimen van afval op het festival terrein om de dag nadien weer bezoekers over de vloer te krijgen is een must voor elke serieuze organisatie.

opruiming buiten terreinen

Als het festival/evenement afgelopen is ruimen wij het complete terrein op van afval, restanten van installaties, zaken die zijn achter gelaten door standhouders, cateringbedrijven, artiesten en vip areas, enz… Voor festivals die ook een camping hebben is er ook de mogelijkheid om deze nadien te ontruimen van achter gelaten tenten en afval die de festivalgangers hebben achter gelaten. Als er verharde ondergronden zijn, dikwijls waar het sanitair heeft gestaan behoort reiniging met hogedruk apparaten ook bij de opties. Zelfs het demonteren, ontmantelen van hekwerken en allerlei installaties behoort ook tot de opties.

installeren ontmantelen hekwerk evenementen

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline.

Het opruimen van inboedels doen we in regio’s in en rond Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Geel, Mol, Gent, Hasselt, Genk, Leuven, Tienen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Roosendaal, Sint-Niklaas, Beveren, Sint-Truiden, en alles wat daar tussen of rond ligt. 

Meer dan alleen huizen

Bekijk onze resultaten

zolder voor

VOOR

zolder na

NA

Inboedel opruiming voor3 e1498160109152

VOOR

Inboedel opruiming na3

NA

kelder voor

VOOR

kelder na

NA

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

10560268 1589666551263195 8198227039214849623 o 1

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Open chat
1
💬 Kunnen we helpen?
Hoi, kunnen we je helpen? 👍🏻