Boedelruimer inhuren voor huis leegmaken West-Vlaanderen

Huis leegmaken West-Vlaanderen?Boedelruimer Boboke is al meer dan 10 jaar een gevestigde naam als schoonmaak- en boedelruimingsbedrijf in en rond West-Vlaanderen. We genieten van een uitstekende reputatie in de prachtige provincie West-Vlaanderen vanwege onze eersteklas service bij het leegmaken van huizen, appartementenbedrijfsgebouwenkantorenmagazijnen en allerlei andere soorten panden. Wij verzorgen uw inboedelopruiming van A tot Z:

 

Zeer tevreden over het geleverde werk. Alles mooi leeggemaakt en opgeruimd voor een faire prijs
5/5

Leegmaken huis West-Vlaanderen inclusief gratis stofzuigen volledige woning

Klanttevredenheid bereik je door middel van goede communicatie, het maken en nakomen van solide afspraken, en door net dat beetje extra service te bieden. In West-Vlaanderen en omstreken staat Boboke bekend om zijn soepele en persoonlijke aanpak. We stellen een offerte op die perfect past bij uw inboedelopruiming en houden rekening met de gemaakte afspraken. Telkens weer garanderen wij een volledig leeg huis als eindresultaat. Bovendien voorzien we het hele pand ook nog van een gratis grondige stofzuigbeurt!

Woning leegmaken West-Vlaanderen met spoed

Wij staan bij particulieren en bedrijven in West-Vlaanderen bekend om onze vlotte en efficiënte service. We hebben onze eigen middelen, zoals een verhuiswagen, verhuislift, afvalcontainers, parkeerborden, en meer. Hierdoor kunnen we sneller reageren en schakelen dan onze concurrenten, omdat we niet afhankelijk zijn van derden. Bovendien reageren we in 99% van de gevallen nog dezelfde dag op uw offerteaanvraag en plannen we het werk zo snel mogelijk in!

huis-leegmaken-west-vlaanderen
Leegmaken huis te West-Vlaanderen

Zolder, kelder of garage leegmaken

Naast het volledig leegmaken van huizen, kunt u onze opruimdienst ook inschakelen voor kleinere opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan het leegmaken van een enkele garagezolderkelder of andere ruimte. Wij zorgen ervoor dat de ruimte volledig leeg is, voeren het afval en andere materialen af, en leveren u een schone en opgeruimde ruimte op.

Rommelige of verwilderde tuin opruimen

Een rommelige of overwoekerde tuin is niet echt representatief voor potentiële kopers of huurders van een woning. Het is ideaal als de tuin netjes is opgeruimd en basis onderhouden. Voor deze taak kunt u ook op onze diensten vertrouwen. Het opruimen van een overwoekerde tuin is voor ons geen enkel probleem, en we zorgen ervoor dat de tuin weer netjes wordt opgeruimd. Bovendien nemen we al het afval mee zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Prijs huis leegmaken West-Vlaanderen

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Volgende zaken spelen een rol in de prijs bepaling:

Wees bij uw offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk over bovenstaande info en stuur eventueel foto’s door via mail of WhatsApp. Indien mogelijk komen wij ook graag op locatie voor de offerteberekening. Op deze manier kunnen we ook het best inschatten welke middelen we moeten inzetten.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! De prijs van een inboedel opruiming is bij ons steeds op maat. Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Vandaag de garage van mijn moeder laten leegmaken door deze 2 mannen. Een krak in hun vak. Zeker niet te duur, afgesproken tijd aanwezig, vriendelijk en profecioneel. Zeker een aanrader! Meer als 5 sterren waard...
5/5

Huis of flat strippen West-Vlaanderen

Boboke heeft meer dan 10 jaar ervaring in strippen! Hiermee bedoelen we het grondig leegmaken en ontmantelen van woningen. Dit omvat taken zoals vloeren verwijderen, muren slopen, bepleistering van muren of plafonds weghalen, het demonteren van keukens, badkamers, inbouwkasten en meer. Het strippen van een huis kan een zware en tijdrovende klus zijn. Gelukkig hebben wij de benodigde expertise, energie en gereedschappen om dit volledig van A tot Z voor u te regelen.

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline!

Meer dan alleen huizen

inboedel-opruiming-voor
VOOR
inboedel-opruiming-na
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke