Opruim bedrijf voor huis leegmaken in Limburg

Huis leegmaken Limburg? Wij zijn volledig toegerust om de volledige afhandeling van uw inboedel opruiming te verzorgen, van start tot finish. In de uitgestrekte provincie Limburg en zelfs daarbuiten geniet Boboke van een welverdiende reputatie als een van de meest vlotte, doeltreffende en betrouwbare opruimingsbedrijven. Al geruime tijd richten wij ons uitsluitend op het leegmaken van diverse soorten panden, waaronder woningen, appartementen, bedrijfsgebouwen en kantoren. Onze service omvat tevens ook:

Super mensen Mooi op tijd Op korte tijd toch heel wat uit het appartement en garage gehaald . Ik raad deze mensen zeker aan als je snel en correcte hulp wilt bij het opruimen van je huis,appartement , garage Enzo ... Van ons een dikke 10😀
5/5

Prijs huis leegmaken Limburg

Opgelet, Boboke is geen handelaar in tweedehands spullen, maar simpelweg een dienst die met plezier alle soort woningen leegmaakt.

Omdat wij geen voorrijkosten aanrekenen hoeft u zich hier alvast geen zorgen over te maken. Volgende zaken spelen wel een rol in de prijs bepaling:

Bij het aanvragen van een offerte vragen wij u vriendelijk om zo gedetailleerd mogelijk te zijn met betrekking tot de bovengenoemde informatie. U kunt ook foto’s per e-mail of via WhatsApp sturen voor een betere beoordeling. Als het mogelijk is, komen we graag ter plaatse om een nauwkeurige offerte op te stellen. Op deze manier kunnen we ook het meest geschikte materieel en middelen inschatten die nodig zijn voor de klus.

Direct contact met de klant en een plaatsbezoek is voor ons de beste manier om een offerte te maken! Onze offertes zijn steeds transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Gratis stofzuig service

Onze constante doelstelling is het bereiken van tevreden klanten. Dit bereiken we door niet alleen te voldoen aan de afspraken in de offerte, maar ook een extra stapje te zetten. Onze service eindigt namelijk niet nadat we de volledige woning van zolder tot kelder hebben ontruimd. Als extraatje voorzien we de gehele woning van een grondige stofzuigbeurt, en dit zonder extra kosten!

huis-leegmaken-limburg
Huis leegmaken Limburg

Woning leegmaken met spoed

In Limburg staan we hoog aangeschreven vanwege onze vlekkeloze en efficiënte service. We zijn er trots op dat we in 99% van de gevallen op dezelfde dag reageren op e-mails en berichten, en we streven ernaar om de bezichtiging en de opruiming zo snel mogelijk te plannen, indien mogelijk. Bovendien beschikken we over ons eigen wagenpark met verhuiswagens, verhuisliften, afvalcontainers en parkeerborden, waardoor we net dat beetje sneller kunnen handelen dan onze concurrenten. Als er een specifieke deadline is die u in gedachten heeft, vermeld deze dan alstublieft in uw offerteaanvraag.

Woning Limburg verkoop-klaar maken

Als u overweegt uw woning in Limburg te verkopen of te verhuren, is het van groot belang om deze in optimale staat te presenteren. Wellicht is een inboedelopruiming nodig? Schakel in dat geval een professioneel opruimingsbedrijf in met ruime ervaring, dat dit op een vlotte, efficiënte en hinderloze manier kan uitvoeren, zonder overlast voor uw buren of omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw huis of appartement in no-time helemaal klaar is voor verkoop!

Rommelige of verwaarloosde tuin opruimen

Voor onverzorgde buitenterreinen of overwoekerde tuinen kunt u eveneens een beroep op ons doen. We zorgen voor een grondige opruiming, snoeien indien nodig het teveel aan begroeiing en voeren alle afval keurig af. Op die manier bent u snel verlost van die wanordelijke of overwoekerde buitenruimte, en krijgt u van ons een lege, keurig onderhouden tuin of binnenplaats in de plaats!

Het is duidelijk dat deze mensen weten waar ze mee bezig zijn! Ze leveren goed werk af. Ik kan het alleen maar aanraden voor mensen die dit soort service nodig hebben!
5/5

Huis of flat strippen Limburg

Vaak wordt het huis na de leegruiming verkocht. In andere gevallen kan het voorkomen dat de woning gerenoveerd wordt. Een onontkoombare taak vóór de renovatie is meestal het volledig of gedeeltelijk strippen van de woning. Boboke beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in diverse sloopwerken. U kunt dus ook op onze diensten rekenen voor het strippen van uw huis of appartement. Gelieve dit te vermelden in uw offerteaanvraag.

U kan kiezen wat u wilt bijhouden

Na dat u alle zaken die u wenst bij te houden uit de inboedel hebt gekozen ruimen wij de rest vakkundig op met de grootste zorg voor het huis en gemaakte afspraken. Bovendien zorgen we dat alles klaar is tegen de gewenste deadline!

Meer dan alleen huizen

opruimingsdienst zolder
VOOR
zolder opruimen
NA
huis-leegmaken-voor
VOOR
huis-leegmaken-na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke