Bedrijf laten ontruimen

Ontruimen bedrijf, kantoor, magazijn, of ander soort bedrijfshal/bedrijfsruimte? Bij Bokoke kan u rekenen op een vlotte en betrouwbare ontruiming service! Verhuizingen, faillissementen, uitzettingen,  stopzettingen, overnames, inbeslagnames, fusies, herorganisaties, etc… Het zijn allemaal fases die zich kunnen voordoen gedurende de levensloop van een bedrijf. Praktisch gezien moet er vaak dan heel wat geregeld worden, waaronder soms ook opruimingen van volledige of gedeeltelijke bedrijfsgebouwen-of ruimtes.

Laat dat nu precies zijn wat ontruimingsservice Boboke al meer dan 10 jaar professioneel doet. Bij Boboke helpen we de zaak graag vooruit en staan wij paraat voor het ontruimen van bedrijfsgebouwen, hangars of elk ander soort pand/buitenterrein. Wij hebben de nodige capaciteit voor kleine tot zeer grote opdrachten.

Wij hadden een grote verhuis met ongeveer 30 bureaus en heel wat kasten en toebehoren die nog op de oude locatie stonden en dienden verwijderd te worden. Boboke heeft dit heel professioneel afgehandeld zonder enig probleem. Een hardwerkend no nonsense bedrijf. Wij bevelen hen aan indien er flink opgeruimd moet worden.
5/5
bedrijf ontruiming

Bedrijfsontruiming werkwijze

Voor het ontruimen van een bedrijf komen wij altijd eerst ter plaatse kennismaken en bekijken wat de opdracht precies inhoud. Hier kunnen we inschatten welke hulpmiddelen er zullen moeten worden ingezet (afvalcontainers, verhuislift, etc…) Ook kijken we of er voldoende bereikbaarheid kan gegarandeerd worden voor de plaatsing van deze middelen. 

Verder bekijken we ook naar het soort van goederen en materiaal dat moet worden afgevoerd. Tezamen met de ingeschatte duur van de opdracht zal dit de offerte prijs bepalen. Wij berekenen onze offertes altijd op maat van de opdracht. Onze offertes zijn transparant en bevatten geen kleine lettertjes. 

Wij houden van het eerbiedigen van gemaakte afspraken en voeren de werken uit tegen de overeengekomen prijs.

Vervoer van goederen

Ook indien er bepaalde goederen en materialen mee moeten verhuizen naar ergens kan u hiervoor beroep doen op ons. Wij hebben de nodige verhuis middelen die hiervoor nodig zijn (met uitzondering grote industriële/bouw goederen die een uitzonderlijk transport vereisen) .

Afvoeren van e-waste en gevoelige data

Online of digitale archieven die niet mee verhuizen kunnen ook door ons worden afgevoerd en vernietigd. U ontvangt van ons een certificaat van data vernietiging indien u dat wenst. Andere e-waste kan ook bij ons terecht en kunnen we afvoeren naar recyclage bedrijven. 

Overschot na verhuizing opruimen

Is uw bedrijf of een deel van uw bedrijf verhuist of gaat de verhuis nog plaatsvinden? Vaak blijven er dan een heleboel spullen staan die eigenlijk weg moeten. Ook hiervoor kan u onze opruimdiensten inschakelen! Indien nodig zorgen wij voor een verhuislift en/of afvalcontainer(s)!

Afbraakwerken: Casco zetten of volledig strippen van een bedrijfspand

We bieden tevens een gespecialiseerde service aan voor het ontmantelen van bedrijfsgebouwen. Het ontmantelen van een bedrijfsgebouw behelst een grondige demontage en verwijdering van verschillende onderdelen en structurele elementen. Bij Bokoke realiseren we ons dat dit proces veelomvattend is en verder gaat dan simpelweg het vrijmaken van een ruimte. Onze bekwame teams zijn vakkundig in het verwijderen van tegels, laminaat, tapijt, pleisterwerk, valse wanden, valse plafonds, gipsplaten, sanitaire voorzieningen, waterleidingen, elektrische installaties, ventilatiesystemen, en meer.

Of u nu wenst dat uw gebouw wordt teruggebracht tot een casco staat, waarbij alle niet-essentiële elementen worden gedemonteerd, of dat u een volledige demontage van het gebouw wilt, waarbij zelfs de ruwbouw wordt blootgelegd, Bokoke staat paraat om deze taken op professionele wijze uit te voeren.

Vlot en bezemschoon resultaat

Met meer dan 10 jaar ervaring in het leegmaken van bedrijven weten we perfect hoe we elk bedrijf op een vlotte, efficiënte en veilige manier kunnen leegmaken, zodat uw zaak snel verder geholpen is. Bij ons kan u bovendien rekenen op een tijdig én bezemschoon resultaat!

Zeer betrouwbare service, harde werkers, punctueel en een goed resultaat. Bedankt Boboke!
5/5

Leegmaken van alle soorten bedrijf gebouwen en ruimtes

kantoor opruiming voor
VOOR
kantoor opruiming na
NA
STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opruimfirma boboke