Opruimen van alle soorten inboedels in Vlaanderen

Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Kantoor inboedel opruiming

Bedrijf Opel Finance BV te Kontich heeft Boboke gekozen voor de ontruiming van hun kantoren. Deze moesten worden leeggemaakt vanwege een verhuis naar een een nieuw pand.
kantoor opruiming na

De keuze voor Boboke had als aanleiding goede mond-op-mond reclame van een van de medewerkers van Opel Finance BV, die Boboke aanraadde voor zijn scherpe prijzen en goed resultaat.

De klus hield in het leegmaken van 4 grote kantoor verdiepen, met in zijn totaliteit meer dan 100 burelen. Om het leegmaken van de kantoren tegen de gewenste tijd klaar te krijgen hebben we gebruik gemaakt van een ladderlift, en oud-ijzer recyclage container. Oud ijzer heeft zijn waarde uiteraard en de schatting hiervan verrekend Boboke steeds met de offerte prijs!

In totaal hebben we 5 dagen aan deze klus gewerkt met 2 medewerkers. Een impressie:

kantoor opruiming voor

Het eindresultaat:

20210514 151913

Opel Finance BV had het volgende te zeggen over Boboke: “Wij hebben met Opel finance BV dit bedrijf aangesteld om ons kantoor te Antwerpen, Kontich op te ruimen. De bezichtigingsafspraak was aangenaam, er kwam binnen de afgesproken termijn een zeer duidelijke offerte, perfect aan de afspraken gehouden, zeer hard gewerkt, binnen het tijdsbestek en de factuur klopt nadien met de offerte. Zeker een aanrader.”

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Devin Tewari
Devin Tewari
Read More
Zeer vriendelijke mensen, werken heel netjes en professioneel. Ze vinden voor alle problemen wel een oplossing. Zeker om aan te raden 🙂
Brigitte Fryters
Brigitte Fryters
Read More
Heel tevreden. Super vriendelijke mensen. Hebben kei goed werk gedaan. Wij zijn heel tevreden met deze service. Dank u. Wij raden dit bedrijf aan.
Kristin Van Eyndhoven
Kristin Van Eyndhoven
Read More
Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. Alles super opgeruimd en bezemschoon. Vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader! 👍
Klaartje Bracke
Klaartje Bracke
Read More
Prima service voor goede prijs. Werken efficiënt, volgens afspraak. Als er zich, buiten hun wil, een probleem voordoet, doen zij al het mogelijke om gemaakte afspraken na te komen. Schatten snel in hoeveel alles zal kosten en houden zich ook aan deze prijs. Sterk werk, bedankt mannen!
Open chat
1
💬 Kunnen we helpen?
Hoi, kunnen we je helpen? 👍🏻