Opruimen van alle soorten inboedels in Vlaanderen

Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Afbraakwerken toonzaal

Afbraakwerken en demontage zijn niet altijd simpelweg er met een hamer op los slaan. Soms is het proces bijna even delicaat als montage werken zelf en moet men zeer voorzichtig te werk gaan.

Voor de speciaalzaak Boeykens Accounting, gelegen te Antwerpen hebben wij de opdracht gekregen hun toonzaal af te breken. Dit hield in het volledig leegmaken van de kantoren en afvoeren van oud ijzer en ander afval.

Boboke

De zaakvoerder van Boeykens had via via gehoord over ons, en dat wij ook afbraakwerken uitvoeren. De opdracht verliep dan ook prima, en de klant was zeer tevreden met de lege en bezemschone toonzaal:

afbraakwerken6 300x169 1

Boboke is maw ook prominent aanwezig op de B2B markt. Niet enkel voor klussen zoals inboedel opruimingen, maar ook voor afbraakwerken, tuinonderhoud, transport, verhuizingen en nog veel meer!

Heeft u ook een specialist in afbraakwerken nodig? Vraag dan gerust een offerte aan bij ons, wij antwoorden binnen de 24 uur!

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Devin Tewari
Devin Tewari
Read More
Zeer vriendelijke mensen, werken heel netjes en professioneel. Ze vinden voor alle problemen wel een oplossing. Zeker om aan te raden 🙂
Brigitte Fryters
Brigitte Fryters
Read More
Heel tevreden. Super vriendelijke mensen. Hebben kei goed werk gedaan. Wij zijn heel tevreden met deze service. Dank u. Wij raden dit bedrijf aan.
Kristin Van Eyndhoven
Kristin Van Eyndhoven
Read More
Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. Alles super opgeruimd en bezemschoon. Vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader! 👍
Klaartje Bracke
Klaartje Bracke
Read More
Prima service voor goede prijs. Werken efficiënt, volgens afspraak. Als er zich, buiten hun wil, een probleem voordoet, doen zij al het mogelijke om gemaakte afspraken na te komen. Schatten snel in hoeveel alles zal kosten en houden zich ook aan deze prijs. Sterk werk, bedankt mannen!
Open chat
1
💬 Kunnen we helpen?
Hoi, kunnen we je helpen? 👍🏻